上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  204.2k

星期五晏晝,爆下先~

引用:
原帖由 star_platina 於 14-1-2022 13:45 發表 查看引用來源
星期五晏晝,爆下先~
who is this pretty one?

引用:
原帖由 cx829 於 14/1/2022 15:50 發表 查看引用來源

who is this pretty one?
Ain't she sweet and sexy?😬

星期一,又係精神爽利嘅時候。南茜第4話~

南茜 04

以下嘅場景係阿星嘅幻想,同真實嘅環境並無任何關係,如果唔想睇,可以直接跳到去第4章。

阿星張開眼嘅時候,有啲唔多相信突竟發生咗啲咩事。頭先明明飲緊嘢,點解轉個頭會變成咁?點解?點解你?有冇人講俾阿星知發生緊咩事?

阿星張開眼嘅時候,見到嘅景象真係嚇咗阿星一跳,點可能會有呢啲情境出現?大家知唔知阿星講緊乜?阿星都唔知,因為阿星完全唔知發生咗咩事。阿星四圍望下,發現原來阿星嘅手手腳腳全部俾人綁起哂,大字形咁俾人綁咗喺紅色梳化上面,最攞命嘅係咩?係阿星嘅恤衫打開咗,而西褲就俾人除到膝頭哥,而底褲…………阿星望下…………好彩仲著住,不過有個物體將阿星條底褲慢慢除咗,然後將小星星攞咗出嚟,一啖吞咗佢!

呢啲情景太難以置信,但係更加難以置信嘅係,當小星星被呢個物體含咗喺口之後,小星星受到一般非筆墨所能形容嘅挑逗搞到忍唔住企直咗!由於阿星連眼鏡都俾人除埋,只能夠勉強望住呢個矇查查嘅人影嚟污辱小星星,但係唔知點解,呢個人好識得用佢把口嚟逗弄小星星,令到小星星簡直欲罷不能。

呢個時候,阿星突然醒覺,究竟Elly去咗邊?然後阿星發現,阿星個頭,原來枕咗喺一個軟中帶硬嘅物體之上,當阿星想抬頭嘅時候,就感覺到阿星稀疏嘅頭髮,同阿星頭頂枕住嘅稀疏毛髮互相磨擦。呢一下磨擦,令到阿星個頭殼頂濕咗,而且聽到一聲呻吟,把聲好熟,究竟係邊個?

正所謂:

矇矓之間境夢幻
五花大縛衣裳退
無情吞沒小星星
首級枕物覺濕潤
歡樂聲響耳邊傳

金翅似是而非鳥
(待續)😬

早晨 星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅似是而非鳥!     

矇矓之間境夢幻
五花大縛衣裳退
無情吞沒小星星
首級枕物覺濕潤
歡樂聲響耳邊傳

引用:
原帖由 boar36 於 17/1/2022 10:22 發表 查看引用來源
早晨 星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅似是而非鳥!     

矇矓之間境夢幻
五花大縛衣裳退
無情吞沒小星星
首級枕物覺濕潤
歡樂聲響耳邊傳
早呀boar師兄,無情吞沒小星星呢句真係令人睇見都打冷震呀😬

回覆 996# star_platina 的帖子

人間有情 ...... 意境無情  

引用:
原帖由 boar36 於 17/1/2022 13:00 發表 查看引用來源
人間有情 ...... 意境無情  
查實當時情景真係無情,因為無情力,簡直係啜到有啲痛😬

回覆 994# star_platina 的帖子

師兄點解咁失策呀!但應該都好enjoy咁喎🤣

引用:
原帖由 柒七仔 於 17/1/2022 13:17 發表 查看引用來源
師兄點解咁失策呀!但應該都好enjoy咁喎🤣
簡直完全唔係果回事囉,手腳自由有得摸有得抱就話啫,綁手綁腳巧驚驚囉😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆