上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 19/1/2022 12:00 發表 查看引用來源
啲聖水有冇味?😉
通常某乜味,睇下尋晚食過乜😬

引用:
原帖由 chris4296 於 19/1/2022 13:09 發表 查看引用來源
C兄、呢個算唔算俾人顏射呀?
阿星俾人顔射,呢次大件樹😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-19 15:36 發表 查看引用來源
又再不定期爆下先~
星哥,有無名可以分享下丫

呢個?😬

引用:
原帖由 justinran 於 19/1/2022 20:22 發表 查看引用來源

星哥,有無名可以分享下丫
定係呢個呢?😬

又係凍冰冰嘅一日,阿星個冇乜頭髮嘅頭都凍冰冰。南茜第7話~

南茜 07

神秘人幫阿星洗面洗頭已經洗得七七八八,就烏前身哄埋嚟阿星度,但係因為阿星成頭成面都係水,根本冇辦法睜開雙眼睇清楚神秘人想做乜,就已經俾神秘人薄薄嘅雙唇封住咗個口。而神秘人籍住捉實阿星個頭封實阿星個咀嘅動作,不停用力坐落小星星度,坐到啪啪有聲,講真,小星星真係有啲痛。大家嘅呼吸都變得急速,阿星,神秘人,就連同阿星頭頂嘅果位都一樣。喺呢啲咁急嘅情況底下,小星星感覺好似有人用力夾實,夾到好似就嚟俾人迫出嚟一樣,不過呢種壓迫,好快俾另一種感覺取代,小星星同阿星感覺到嘅,係好大灘又熱又急嘅水,不停由小星星附近流落嚟,阿星嘅肚腩,大脾,小星星嘅腳,全部都係。神秘人並冇因為咁而停止,相反,佢越嚟越用力,不停咁坐小星星,一路開水喉一路坐。阿星真係忍唔住,小星星都唔多忍得住,喺神秘人不停開水喉嘅時候,小星星都星塵暴爆發,喺灼熱瀑布嘅入面直線噴發。有水落,水中有星塵暴逆水向上升,真係蔚為奇觀。

阿星被神秘人嘅大開水喉嘅洗禮,搞到成頭成面成身都係,仲要係手腳唔得自由,連用手抹下塊面都唔得。阿星洗完面,都真係好想頭頂果位由頭到尾粒聲唔出只係呻吟嘅人幫下阿星手抹下阿星塊面同對眼,飲飽水洗飽面真係要抹下好啲,唔係咁樣成身濕哂一陣冷親就唔好。喺神秘人同阿星熱烈親咀嘅同時,小星星好似又再次有啲唔多規矩嘅跡象。咪住先,啱啱先爆發星塵暴,典解小星星咁快又再一次奮勇地由軟癱之中蠢蠢欲動呢?

阿星因為露出奇怪表情而稍稍停止親咀嘅動作並冇逃離神秘人嘅感知;小星星喺神秘人裡面抬頭,神秘人又點會唔知呢?所以神秘人即時同阿星親住咀都笑咗出嚟,拖住口水絲離開阿星個咀,向住阿星頭殼頂果位唔出聲嘅人話:「幾好玩喎佢,好啦,奬你起身啦!」神秘人吐出咗小星星,滴住咁起身跨過阿星頭殼頂去阿星頭頂度個唔知咩人度郁郁貢,期間一滴兩滴由神秘人嘅小口滴出,滴到阿星一頭一眼都係,阿星只能夠講,呢個神秘人好冇心肝,由得一滴二滴滴落嚟都唔同阿星抹面抹頭。然後,令阿星更加意想不到嘅事就發生。

正所謂:

神秘戰士唇封口
繼施人肉打樁法
山洪星塵齊暴發
紅唇再親星再硬
英雄面頰潮泛濫
抽身換人來共享
意料之外陸續來

金翅成面都係水鳥
(待續)😬

睇嚟大🌟🌟同小🌟🌟都受到聖水洗禮!

引用:
原帖由 chris4296 於 20/1/2022 17:07 發表 查看引用來源
睇嚟大🌟🌟同小🌟🌟都受到聖水洗禮!
直頭係由頭洗到落腳😬

如果凍冰冰嘅時候,仲要俾人整到成頭成身濕哂好似洗頭洗面咁,又真係幾辛苦。南茜第8話~

南茜 08

意想不到嘅事,當然係令人冇辦法,亦都冇預料過會發生嘅事。阿星頭頂,墊住阿星個頭果個稀疏毛髮嘅擁有人,喺神秘人爬咗上阿星前面,坐喺阿星塊面;嚴格嚟講,係坐喺阿星個咀上面,用佢濃密而修剪整齊又因為小星星而發脹嘅小口嚟到將阿星個咀坐住。喺神秘人一連串阿星睇唔到,但係聽得到同感覺得到嘅複雜動作之後,墊喺阿星個頭上面嘅人嘅雙腳慢慢放低咗,而佢亦都慢慢好論盡咁爬起身。點解話佢好論盡呢?因為佢起咗好多次身都好似起唔到,要神秘人去扶之餘仲俾神秘人話:「你快啲起身呀,冇咗手就起唔到身咁論盡,你再唔起身就要罰嫁啦!」

阿星頭殼頂上面個人依依唔唔,好努力咁起身,但係唔知點解搞到一仆一碌,搞咗好耐先起到。神秘人嘅膨脹咗嘅小口一路同阿星對咀,小星星嘅星塵暴連埋小口嘅口水一啖一啖咁流入阿星個口,喺阿星睇唔到神秘人,又睇唔到頭頂個人做緊乜嘅時候,突發嘅事情再次發生。阿星原本諗住用條脷整番乾淨呢個修剪整齊嘅小口,將流出嚟嘅嘢都 “lam” 到一乾二淨,清清楚楚之際,呢個可惡嘅神秘人乘阿星不備,竟然一路大叫一路再次大開水喉,對準阿星個咀嚟到幫阿星洗咀。阿星喺毫無準備嘅情況底下,俾佢嚇到傻咗,吞咗唔少水喉水落肚。而就喺呢個時候,小星星感覺到一陣非常熟悉嘅包含,一個向後彎曲,佈滿皺紋肉壁嘅親密管道,完完全全咁包實咗小星星嘅全身;阿星感覺到嘅,係一個身體嘅重量坐咗上小星星度,將小星星完全包含,呢種温暖,呢種緊密嘅觸感,呢種輕柔嘅坐法,只有一個人,只有佢,先有呢種温柔。

神秘人嘅小口似乎感覺到阿星因為小星星俾人包含住而對佢分咗心,佢馬上用力再將精心修剪過毛髮嘅小口壓落阿星個咀度,要阿星好好同佢對話。呢啲咁需要禮貌嘅情況,阿星唯有輕輕的,温柔的,深入的去同呢個會大噴口水嘅小口嚟個親密接觸;而坐住小星星嘅人,就以佢後彎而佈滿皺紋肉壁嘅管道嚟同小星星短兵相接,呢個熟悉嘅觸感,熟悉嘅擺動方式,雖然有啲鬱悶但仍然熟悉嘅聲音,種種熟悉嘅感覺,都令到阿星同小星星非常舒服,簡直可以話馬上昇天咁緊要。但係呢個神秘人真真真係好可惡,阿星咁有禮貌同佢小口溝通,佢一次又一次咁向阿星吐口水,仲唔係吐一篤口水咁簡單,而係下下開行水喉對住阿星兜口兜面嚟噴;三幾下就噴三幾下就噴咁,搞到阿星係咁以小口嘅口水洗面,真係太過份!

正所謂:

神秘小口封星嘴
頭頂女士移體位
九牛二虎力就磡
英雄欲潔櫻桃口
突來隧道觸小星
動作感受曾相識
玉液連三噴射來

金翅佢有佢享受理Q你感受鳥!
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題