上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.2k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-4 17:08 發表 查看引用來源

某搞某搞😬
交配本來就是要延續下一代,你應該為人類著想.....啊😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 4/11/2021 17:15 發表 查看引用來源
交配本來就是要延續下一代,你應該為人類著想.....啊😅😅
阿星係同女伴交流啫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-4 17:17 發表 查看引用來源

阿星係同女伴交流啫😬
我知道....是體液交流.....系咪呀🤭🤭😜😜

引用:
原帖由 MAN818 於 4/11/2021 17:24 發表 查看引用來源
我知道....是體液交流.....系咪呀🤭🤭😜😜
濕濕復濕濕😬

星期五,米雪第3話~

米雪 3

一夜無話,又到天光。咩呢?一夜無話嘅意思,就係一晚都冇乜特別事情發生過,發生咗嘅係啲普通嘅事情,係阿星同Cassy兩個人熱情如火嘅事情,而且熱情到連張大床嘅床單都鬆哂,阿星嘅背脊花哂,Cassy嘅頭髮亂哂咁啫。一晚嘅熱情如火,一個健康嘅女人,一個正常嘅男人,好多好多平凡但唔得閒嘅事件會發生,令到整件事情變得濕潤,變得激情,變得高温。阿星同Cassy搞搞震之後,兩個人攬住冚住條毛巾仔一覺瞓到天光。航班係晏晝嘅,飛去獅城其實好快啫,到咗之後放低行李就要拖住Cassy出去探險喇。

航程無話,攬住Cassy喺機場度等登機,喺飛機上面好似一對新婚夫妻咁攬攬錫錫有講有笑呢啲指定動作又點少得呢,就係咁,呢程飛機非常之甜蜜,非常之濕滑,非常之令人想入非非。

阿星生得大舊,只能夠坐喺啲腳前面冇遮擋嘅位置,但係阿星本身又孤鬼寒,所以只係買咗兩個經濟客位,同阿Cassy兩個人坐。好彩今日班機唔太滿,果位美麗嘅獅城空中小姐見阿星坐得咁辛苦,非常之好心地問阿星要唔要調位,話因為呢班航班仲有好多位,前面商務位可以俾阿星坐。有商務位坐阿星又唔區呀,即刻起身拖住Cassy準備跟阿空中小姐去,點知空中小姐阻止阿星同Cassy兩個人一齊過去,話:「先生,你嘅朋友唔去得喎,因為你唔夠leg room我哋先會考慮俾你坐商務客位,呢位小姐並冇leg room嘅問題,我哋唔可以俾佢過去喎。」阿星望住呢位美麗嘅獅城空中小姐,聽住佢帶有獅城口音嘅英文,阿星發現美麗嘅空姐嘅表情語氣態度並唔係講笑,所以阿星就開聲同呢位咁美麗嘅獅城空姐理論:「親愛而美麗嘅小姐,阿星好多謝你體諒阿星雙腳太長阻住哂,亦都非常之感謝你有一顆温柔甜蜜嘅心去為阿星安排一個腳空間充足嘅座位,小姐你嘅好心真係非常之少有,喺阿星一個中年男人嘅經驗入面,一定有好多人情不自禁為你迷倒。」

感謝人嘅說話一定唔少得,而且阿星係一個好有禮貌嘅人,感謝人之餘令到人覺得阿星係由心讚佢係阿星嘅拿手本領,而且呢位空中小姐斯文大方又靚女,呢啲口水唔慳得嘅。

正所謂:

一夜纏綿出征去
相處仿如蜜月甜
機位空間欠舒暢
嬌俏空姐來協調
無奈只限上司享
發揮口才好週旋

金翅油腔滑調鳥
(待續)😬

早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........
金翅油腔滑調鳥!   

一夜纏綿出征去
相處仿如蜜月甜
機位空間欠舒暢
空姐主動來協調
無奈只限上司享
發揮口才好週旋

引用:
原帖由 boar36 於 5/11/2021 09:07 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........
金翅油腔滑調鳥!   

一夜纏綿出征去
相處仿如蜜月甜
機位空間欠舒暢
空姐主動來協調
無奈只限上司享
發揮口才好週旋 ...
真係要對住師兄寫個服字,妙筆如珠😬

回覆 367# star_platina 的帖子

星爺,改一改佢重過癮啲  ....
空姐主動來協調  ---> 嬌俏空姐來協調

回覆 365# star_platina 的帖子

我相信星師兄嘅誠懇同語言技巧一定可以兩個都upgrade 到嘅😉

引用:
原帖由 boar36 於 5/11/2021 09:31 發表 查看引用來源
星爺,改一改佢重過癮啲  ....
空姐主動來協調  ---> 嬌俏空姐來協調
頂,搞到阿星想將個空姐都就地正法添,呀唔係,係想寫下佢嘅故事先啱😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆