上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.3k

早晨  星爺,寫好了  又來鳥  ........ 金翅真喺憤怒鳥! (補回第 43 話)      

略施小計移體位
玉掌游走星身軀
互相擁抱共溫存
當刻情境如深海
突來慰問小星星
輕按前後變硬朗

引用:
原帖由 boar36 於 1/1/2022 09:08 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了  又來鳥  ........ 金翅真喺憤怒鳥! (補回第 43 話)      

略施小計移體位
玉掌游走星身軀
互相擁抱共溫存
當刻情境如深海
突來慰問小星星
輕按前後變硬朗 ...
新年快樂呀boar師兄,金翅真係憤怒鳥😬

星爺,happy new year!!
小星星比人咁戲弄法,簡直憤怒到極點啦  

引用:
原帖由 boar36 於 1/1/2022 17:09 發表 查看引用來源
星爺,happy new year!!
小星星比人咁戲弄法,簡直憤怒到極點啦  
咪係,俾個咁嘅人戲弄~😬[attach]40069233[/attach]

又到星期一,新嘅一年阿星又同Michelle搞搞震喇。米雪第44話~

米雪 44

大家係咪覺得阿星既然已經同阿Cassy係情人關係,就唔應該再同另一個女仔有關係呢?定抑或係覺得阿星有食唔食,咁大舊肥豬肉擺到喺口前面香氣四散都唔張開咀咬啖,認真罪大惡極呢?無論大家點樣諗,阿星都冇辦法一一回應你嘅要求,阿星唯一能夠做嘅,係用撫摸緊佢頭髮嘅右手去捉住佢按摩小星星嘅左手,將佢嘅左手拉上嚟阿星個咀度,用嚟輕輕磨下阿星啲剷極都唔乾淨嘅鬚根,然後喺佢食指度咬咗一啖。

Michelle冇諗過阿星會咬人,即刻縮番隻手,然後叫:「做咩咬人呀?」冇,罸果啲多手嘅人咁啫。Michelle一路望住阿星一路話:「你真係好怪。」唔得咩?瞇埋眼陪阿星瞓一陣。Michelle好似唔多信佢耳仔聽到嘅嘢:「你講真嫁?」你識阿星咁耐阿星有冇呃過你先?「……………」即係冇啦,乖,攬住阿星瞓一陣。就係咁,阿星同Michelle兩個人攬埋一舊就咁瞓著咗。

阿星張開眼嘅時候,原來Michelle已經開咗眼,一路望住阿星。做咩呢?未試過咁近距離望住一個叔叔?Michelle望住阿星一路唔出聲,阿星再次用右手摸下佢嘅頭髮,叫佢再合埋眼瞓多陣。一個唔聽話嘅女仔,係會令人覺得非常之麻煩嘅,各位乖嘅女孩子記住唔好學呀。頑皮嘅Michelle,再一次用佢攬住阿星個叔叔肚腩嘅左手,放咗上小星星上面,隔住阿星條已經瞓到巢哂嘅西褲,試圖叫醒小星星,而好一個小星星,亦都響應Michelle嘅左手,抬起頭睇下邊個咁頑皮搞醒佢。唉,男人之苦。

呢個時候嘅Michelle,笑得好純粹,之前嘅凌厲眼神完全消失哂,尖銳嘅言詞亦都冇埋:「你咁得意嘅?摸下又硬!」阿小姐,你都叫做係一個幾省鏡嘅女仔,若果話阿星完全唔動心就呃你嘅囉,好冇?

正所謂:

芝麻開門勒韁繩
輕咬指頭示懲戒
相擁陶醉入夢鄉
奈何高傲意頑劣
調皮玉手伏小星
傾刻立正來敬禮
此乃男兒真本色

金翅互相戲弄鳥
(待續)😬

回覆 870# star_platina 的帖子

早呀師兄!米雪好似誓不罷休咁想食你咁喎🤣

早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅互相戲弄鳥!     

芝麻開門勒韁繩
輕咬指頭示懲戒
相擁陶醉入夢鄉
奈何高傲意頑劣
調皮玉手伏小星
傾刻立正來敬禮
此乃男兒真本色

引用:
原帖由 柒七仔 於 3/1/2022 08:21 發表 查看引用來源
早呀師兄!米雪好似誓不罷休咁想食你咁喎🤣
真係險呀😬

引用:
原帖由 boar36 於 3/1/2022 09:10 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........  金翅互相戲弄鳥!     

芝麻開門勒韁繩
輕咬指頭示懲戒
相擁陶醉入夢鄉
奈何高傲意頑劣
調皮玉手伏小星
傾刻立正來敬禮
此乃男兒真本色 ...
俾佢戲弄多啲喎😬

星期二,大家收拾好心情開工未?米雪都深情剖白,米雪第45話~

米雪 45

阿星喺小星星企硬咗,而阿星又有少少動心嘅危險情況下,唯有再一次捉住Michelle隻頑皮的手,將佢整個人都拉埋嚟阿星度,再一次同佢熱烈親吻,阻止佢再有啲咩不軌嘅企圖,去破壞小星星嘅貞節。

一輪親吻之後,Michelle嘅雙唇首先離開阿星嘅咀,輕聲咁話:「點解你咁温柔嘅?」查實已經好粗暴囉喎,阿星平時唔會見三次面就錫咀囉。Michelle聽完之後抬起頭望住阿星,攬住阿星條頸問:「你可以同我一齊嗎?」阿星結咗婚囉喎。「我知,男女朋友?」唔……………查實阿星連女朋友都有埋……………「……………係Cassy?」你咁都估到?「你話有女朋友,我諗起第一次見面嘅時候你哋嘅態度,都估到係佢。」所以阿星唔得囉。「如果佢同你分開咗,你會唔會考慮我?」你除咗脾氣之外,都係個唔錯嘅人,工作能力非常合阿星口味,做拍檔一流。「……………你仲未答我,如果你同佢分開咗,你會唔會考慮我?」不如咁講,你想阿星喺度陪你,純粹因為你覺得唔安全,啱唔啱?「……………」其實你對自己好冇信心?「…………從來冇男人會留意我。」唔係啩?你講笑咋下話?

Michelle流出咗一滴眼淚,兩滴,三滴,滴咗落阿星件俾佢瞓住責巢咗一邊嘅恤衫,用因為鼻塞而萌咗嘅聲線話:「自從我男朋友出軌分手之後就再冇。」有幾耐咗?「7年。」唔會啩?一個咁靚嘅女仔會冇人留意?你睇唔到咋下話?「冇囉。」阿星覺得有啲唔尋常,究竟係真係冇男人留意佢,定係佢眼角太高留意唔到有男人留意佢呢?呢個時候,阿星諗到啲嘢,拍拍Michelle叫佢起身同阿星一齊坐。

正所謂:

舒緩情緒來親吻
高傲稱讚星溫柔
欲邀星星成雙對
英雄表明自身況
梨花道出己經歷
心生計策來待君

金翅神女有心襄王無夢鳥
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆