上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.9k

引用:
原帖由 boar36 於 2021-10-30 19:41 發表 查看引用來源
星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇#5)
金翅失手被擒鳥!     

人妻忙碌短訊間
英雄抽身欲爽約
豈料事敗遭挾持
餓虎擒羊胸壓來
裙子內裏空蕩蕩
如斯感覺頗清新 ...
👏👏👏師兄☕👍🏻勁🧐👍🏻勁👍🏻勁!😅巧犀利🥳🥳

回覆 91# 月影偷情 的帖子

月師兄過獎了!

早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇 #6)
金翅無路可逃鳥!

奇特步姿進店內
人妻手按小星星
英雄面露尷尬色
麻雀導彈施突襲
片刻光陰仿如年
黃太主動提開局

(補回黃太篇 #7)
金翅心如鹿撞鳥!

兩人貼身坐下來
英雄再行注目禮
明媚春光藏不住
人妻察覺心花放
得悉通曉廣府話
真情流露又渴望

引用:
原帖由 boar36 於 31/10/2021 10:00 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........ (補回黃太篇 #6)
金翅無路可逃鳥!

奇特步姿進店內
人妻手按小星星
英雄面露尷尬色
麻雀導彈施突襲
片刻光陰仿如年
黃太主動提開局

(補回黃太篇 #7)
金翅心如鹿撞鳥!

兩人 ...
Boar師兄果然犀利,咁短時間寫咁多段打油詩,阿星真係要行個五體投地大禮俾師兄先得😬

回覆 94# star_platina 的帖子

吓 ......  貢嚴重,小弟慚愧,盡力而為吧!

引用:
原帖由 boar36 於 31/10/2021 10:35 發表 查看引用來源
吓 ......  貢嚴重,小弟慚愧,盡力而為吧!
阿星對師兄嘅欽敬,有如滔滔江水連綿不絕,又有如黃河氾濫一發不可收拾😬

星爺講到貢,真喺無言鳥!!
請看看舊舖,已補回麻油味篇欠缺嘅撮要,搞掂鳥!!  

引用:
原帖由 boar36 於 31/10/2021 17:28 發表 查看引用來源
星爺講到貢,真喺無言鳥!!
請看看舊舖,已補回麻油味篇欠缺嘅撮要,搞掂鳥!!  
師兄真係前無古人後無來者,行文如流水,直頭係無限爆發,真係太監騎馬😬

又係星期一,越寫越鹹濕。第8話~

黃太8

阿星聽到黃太講佢喜歡聽阿星講廣東話,即刻哄埋佢耳仔邊度講:「典解好塞呀?阿星都某做啲咩。講俾阿星知。」聽到阿星喺佢耳仔度細細聲講嘢,黃太攬住阿星嘅手喺呢個時候竟然起雞皮,起到一粒粒,而且打咗個冷震。阿星望住佢起哂雞皮嘅手,聽到佢急速嘅呼吸聲,同埋手臂上面傳嚟黃太微微嘅打冷震,都好奇怪究竟佢做緊乜。

阿星望下黃太,佢合埋眼完全唔理阿星,唔知喺度陶醉緊啲乜,所以阿星唯有再次開聲:「你塞咗邊度,係咪呢度?究竟發生咩事?」一路講,一路將黃太攬住阿星嘅一隻手嘅手掌輕輕咁攝過吊帶裙嘅裙腳,伸入去摸黃太嘅大脾,而黃太,亦都非常之配合地微微將雙腿打開,方便阿星嘅手去搜尋塞咗嘅地方。隔住衫摸到嘅,係一個脹卜卜嘅位置,阿星喺黃太雙腿之間隔住佢條吊帶裙探索塞咗嘅地方,之但係隔住條裙,就算條裙係幾咁單薄,阿星都冇辦法摸得仔細,冇辦法摸到清楚,冇辦法摸到塞咗喺邊度,唯有用手指㩒㩒下,睇下㩒到啲咩出嚟。

喺阿星食中兩隻手指左㩒右㩒嘅情況下,或多或少都㩒到阿黃太有啲急,阿星㩒㩒下吊帶裙嘅薄料竟然有啲濕濕地,條裙係黑色紅色嘅碎花裙,濕咗一忽都唔多覺嘅,阿星望下黃太,發覺佢都望住阿星,眼神表情好複雜,攬住阿星隻手嘅雙手揸得好緊。阿星見佢咁奇怪,就問佢做咩樹。黃太嘅答案好有趣,佢話:「我唔得啦,我唔得啦,我唔得啦………」查實阿黃太你唔得啲乜,講清楚得唔得呢?阿星見黃太唔答,將兩隻手指再向下伸入少少,發現個凹陷嘅位置有一粒嘢拱咗出嚟越嚟越脹,而且好似有更加多嘅水份溢出,阿星擔心一陣整到周圍都係就唔好,所以阿星將黃太嘅碎花裙以好快嘅速度喺凹陷位度用力抹乾淨。公眾地方嘛,整污糟要抹地就麻煩啦。

阿星發覺越抹好似黃太條花裙索唔哂咁,睇嚟黃太條花裙應該唔係吸水料,整濕咗嘅地方真係越抹越濕,冇辦法抹乾,所以最後阿星都係停止抹嘅動作由得佢算。黃太發現阿星停止咗,即問:「做咩停呀?」你話呢?

正所謂:

投其所好耳邊語
人妻閉目來享受
星星行動探究竟
原來江河已决堤
蟬翼外衣載不住
情緒高漲停不了

金翅撻着鳥!
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-1 07:24 發表 查看引用來源
又係星期一,越寫越鹹濕。第8話~

黃太8

阿星聽到黃太講佢喜歡聽阿星講廣東話,即刻哄埋佢耳仔邊度講:「典解好塞呀?阿星都某做啲咩。講俾阿星知。」聽到阿星喺佢耳仔度細細聲講嘢,黃太攬住阿星嘅手喺呢個時候竟然起雞皮,起到 ...
早晨,星爺咁快就攪到黃太細水長流😛勁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆