上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.8k

引用:
原帖由 cx829 於 18/1/2022 10:31 發表 查看引用來源
"一坐就 “sir” 咗入去,簡直毫無難度可言" are you implying she is loose? LOL

i think Elly is going to squirt on you
She's wet la, imagine that she has tight flat abs, musculine arms and thighs and a tight butt, how can she got a loose you-know-what?😬

回覆 1005# star_platina 的帖子

師兄,都唔知係好事定壞事,哈哈

引用:
原帖由 柒七仔 於 18/1/2022 12:49 發表 查看引用來源
師兄,都唔知係好事定壞事,哈哈
7師兄,呢啲簡直係壞事啦😬

星期三,阿星遇到嘅令人懼怕嘅事,依家先開始。南茜第6話~

南茜 06

喺神秘人劇烈搖晃之下,兩片黑色嘅三角布慢慢咁因為劇烈嘅搖晃而走位,最後卡住咗喺半片棗紅色嘅位置,因為兩點嘅突出而被卡住,再冇辦法展現全片棗紅色。而阿星,亦都因為神秘人嘅劇烈搖晃而頭部不停擦向阿星個頭枕住嘅稀疏毛髮,令到稀疏毛髮嘅擁有者不停因為受到不規則嘅磨擦而一聲又一聲咁呻吟。當然,阿星個頭後面,已經濕成一片,仲要黐淋淋。

呢個情景,真係非常之恐怖,眼前睇唔清楚嘅神秘人嘅喘息,頭頂睇唔到嘅一聲聲呻吟,果兩片就甩就甩嘅黑色三角布,一副四十幾歲黑黑實實嘅馬甲線,阿星嘅眼,因為劇烈搖晃而睇得唔清唔楚。更加恐怖嘅事情就喺呢一刻出現,突然間,有一滴水,唔知喺邊度飛埋嚟,飛咗入阿星個口入面,涼涼地,冇乜味。阿星正奇怪,究竟邊度飛滴水過嚟阿星個口度咁古怪嘅時候,答案就喺阿星眼前出現……………神秘人劇烈搖晃喘息一輪之後,突然兀起身,用佢濃密而經過修剪嘅叢林入面嘅小口,向住阿星開大水喉,仲要係噴射式咁兜頭兜面向住阿星噴,將阿星個已經冇乜頭髮嘅頭完全整濕。

最恐怖嘅,並唔係一次嘅噴射,神秘人喺噴射完之後再一次鯨吞小星星,喺再一次劇烈搖晃喘息一輪之後,大聲叫喊又再次對住阿星兜口兜面噴射。如是者,阿星俾人開大水喉咁洗濕咗塊面,洗濕咗個頭,耳聽住面前嘅喘息同頭頂依依唔唔嘅呻吟,但係頭頂嘅人好似並冇任何意欲去救阿星出苦難,而眼前嘅神秘人就一次又一次咁開大水喉同阿星洗面洗頭。洗到呢度,大家都覺得神秘人應該差唔多要收手,但係阿星話過你知,神秘人嘅最後,最恐怖,最令人懼怕嘅行為,就喺最後一次同阿星洗完頭之後出現。

正所謂:

頭頂響起立體聲
左右搖動髮盡濕
神秘戰士顯亢奮
英雌玉液撲面灌
接二連三無休止
驚嚇境況隨後來

金翅潮吹洗面鳥
(待續)😬

早晨 星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅潮吹洗面鳥!

頭頂響起立體聲
左右搖動髮盡濕
神秘戰士顯亢奮
英雌玉液撲面灌
接二連三無休止
驚嚇境況隨後來

引用:
原帖由 boar36 於 19/1/2022 09:10 發表 查看引用來源
早晨 星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅潮吹洗面鳥!

頭頂響起立體聲
左右搖動髮盡濕
神秘戰士顯亢奮
英雌玉液撲面灌
接二連三無休止
驚嚇境況隨後來 ...
早晨boar師兄,洗頭洗面洗咀,阿星乾淨鳥😬

回覆 1014# star_platina 的帖子

如師兄所講,確係一件壞事!似比人當玩具玩梗多啲!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-19 09:53 發表 查看引用來源

早晨boar師兄,洗頭洗面洗咀,阿星乾淨鳥😬
啲聖水有冇味?😉

C兄、呢個算唔算俾人顏射呀?

引用:
原帖由 柒七仔 於 19/1/2022 11:44 發表 查看引用來源
如師兄所講,確係一件壞事!似比人當玩具玩梗多啲!
7師兄意思係阿星做玩具定係,佢做阿星玩具呢?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆