上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.9k

引用:
原帖由 beast74mo 於 22/1/2022 18:07 發表 查看引用來源

最尾嗰張好似比人攻擊完。。。
係喎,阿星老花睇唔到添,攻擊多次先~

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-22 19:37 發表 查看引用來源

係喎,阿星老花睇唔到添,攻擊多次先~
好有手辦 FEEL,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 23/1/2022 09:07 發表 查看引用來源

好有手辦 FEEL,
呢位大姐做好多cosplay㗎,勁在雙乳環同豆豆環,夠哂放。又睇下呢個😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-23 10:55 發表 查看引用來源

呢位大姐做好多cosplay㗎,勁在雙乳環同豆豆環,夠哂放。又睇下呢個😬
花唔少心機, 膠得緊要.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 23/1/2022 10:58 發表 查看引用來源

花唔少心機, 膠得緊要.  
Cosplay 啦嘛,唔膠唔像真😬

嘩 .........   爆到七彩

引用:
原帖由 boar36 於 23/1/2022 16:35 發表 查看引用來源
嘩 .........   爆到七彩
係咩係咩,有七彩咁過癮咩😬

星期一濕濕地,黑黑實實神秘人同白雪雪冇手人都濕濕地。南茜第9話~

南茜 09

阿星只能夠講,神秘人真係噴出一條水,呀唔係,應該話係噴開水有條水先啱。佢一路坐住阿星塊面,一路用力磨擦,一路不停尖叫,叫到好似想俾阿星殺死咁凄厲,簡直係萬世師表尿片。而坐住小星星嘅人,對小星星可能真係太過熟悉,打圈嘅擺動方式實在令阿星同小星星暗自銷魂,下下想攞小星星命,追小星星嘅魂,吸收小星星嘅星塵。呢兩個人一前一後,嚟將綁手綁腳嘅阿星糟蹋,實在令到阿星非常之心驚肉跳。好彩阿星都叫做係俾人污辱得多,喺呢啲情況之下都能夠勉強保持心平氣和,慢慢欣賞……………係觀察四週環境。阿星發覺,騎乘住小星星嘅呢個似曾相識嘅人,從來冇用手去掂阿星嘅肚腩,究竟點解,佢唔用手,唔通真係好似神秘人所講:佢冇咗雙手?

喺阿星一路諗緊究竟騎乘小星星嘅呢個人嘅雙手去咗邊嘅時候,可能真係諗到成個諗樣咁,唔記得咗招呼阿星面上壓住嘅濕潤小口,搞到神秘人忍唔住開聲問:「喂,做咩好地地停咗嫁?你想知點解佢冇手扶住你咩?」呢個神秘人真係挑通眼眉,連阿星咁微細嘅動作都走唔甩佢嘅觀察。阿星真係好想答佢:係,阿星好想知道呢個咁温柔地騎乘小星星嘅人嘅雙手究竟去咗邊,但係無奈,阿星根本答唔到神秘人呢個簡單而直接嘅問題。阿星嘅無奈,嚟自一把能言善辯嘅口同一條三吋不爛之舌俾另一個小口封殺,而且封得密不透風,仲不時會灌以聖水之刑請阿星嚟到品嚐灼熱之潮水,呢份無奈,真係唔係當時人都冇辦法體驗。

神秘人見阿星沉默不語,好似有啲唔忍心,用雙手摸下阿星頭上面已經所剩無幾嘅頭髮,用温柔嘅聲線同阿星講:「乖,你令我爽多次勁,我兀高俾你睇下佢。不過你要快啲,因為佢好中意咁樣,話唔定你爆咗先過我,咁就冇得睇嫁啦!」一路講,一路將上身嘅兩塊黑色三角布解咗落嚟,露出咗稍稍下垂嘅32B同埋深啡色嘅兩點,然後用雙手自己托住喺阿星冇戴眼鏡矇查查嘅視線下一路扭動腰部用濕潤而腫脹嘅小口折磨阿星個咀,根本唔俾機會阿星回答佢好定唔好。而後面騎乘喺阿星之上將小星星包含住嘅人,好似收到指示咁,喺神秘人開始扭腰嘅時候亦都加快打圈嘅節奏,阿星知道,如果唔盡快爽多一次呢個黑色神秘人,阿星永遠冇機會知道包含住小星星嘅人嘅一雙美麗白嫩嘅雙臂究竟發生咩事。

正所謂:

神秘戰士吹不斷
另女追魂吸星塵
觀察入微施指令
洪荒暴潮又復來
英雄渾身以解數
誓要破局揭面紗

金翅要努力鳥
(待續)😬

早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅要努力鳥!

神秘戰士吹不斷
另女追魂吸星塵
觀察入微施指令
洪荒暴潮又復來
英雄渾身以解數
誓要破局揭面紗

回覆 1048# star_platina 的帖子

Nancy 果然係個醒目的女人,觀察入微,勁!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆