上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.2k

引用:
原帖由 boar36 於 24/1/2022 08:44 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅要努力鳥!

神秘戰士吹不斷
另女追魂吸星塵
觀察入微施指令
洪荒暴潮又復來
英雄渾身以解數
誓要破局揭面紗 ...
謎底即將解開😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 24/1/2022 12:36 發表 查看引用來源
Nancy 果然係個醒目的女人,觀察入微,勁!
正所謂:挑通眼眉,成熟嘅女人真係唔係人咁品😬

星期二係一個特別嘅日子,南茜第10話~

南茜 10

雙眼只能夠向上望,咀只能夠有限度活動,雙手雙腳被剝削自由,小星星被包含到盡,一切一切,都話俾阿星知,如果唔快手,阿星將會有遺憾,睇唔到一啲阿星應該睇到但最後都睇唔到嘅嘢,你話如果遺憾出現,幾咁可惜…………係可恨先啱。世事,又點會能夠下下都盡如人意呢?喺阿星努力去逹成神秘人嘅條件嘅途中,就有意外發生。

騎乘小星星嘅人,好明顯係好熟悉阿星同埋小星星,而且對於點樣對付小星星真係好有一手,可以話係將小星星制得死死的,喺佢打圈擺動運用佢後彎嘅特殊構造同佈滿皺紋肉壁嘅觸感同埋時大時細嘅吸力之下,小星星根本唔能夠支持得幾耐。呢樣嘢,阿星心中知道,小星星清楚明白,而騎乘小星星嘅人更加了解。可能阿星真係會輸喺呢一下鏍旋擺動後彎皺紋肉摺呢招魔功底下,而阿星都仍然未能夠剋制到神秘人。

小星星嘅弱點,完全俾冇手人睇透,阿星亦都冇辦法開聲求饒,唔通,只能夠讓小星星失守,而錯失探查呢個冇手人嘅秘密嘅機會?冇手人同神秘人嘅呻吟聲此起彼落,神秘人嘅小口開始有收縮嘅跡象,但係小星星嘅星塵爆發似乎會嚟得仲快,咁點算好?唔通真係要放棄查探冇手人嘅秘密?就喺呢個時候,冇手人好似放慢咗擺動嘅節奏,令到小星星嘅危機感稍稍下降,阿星捉住呢一剎那嘅空缺,馬上又口又脷又鬚咁去追番差啲失去嘅機會。點解呢個冇手人會放阿星一馬,令小星星唔會因為佢嘅擺動而爆發星塵暴呢?

正所謂:

動彈不得餘雙觀
慨嘆凡事未如意
騎士盡心顧小星
熟識感受湧心頭
上下傳來交享樂
擺動突然稍遲緩
如斯行為頗費解

金翅左右為難鳥
(待續)😬

早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅左右為難鳥!

動彈不得餘雙觀
慨嘆凡事未如意
騎士盡心顧小星
熟識感受湧心頭
上下傳來交享樂
擺動突然稍遲緩
如斯行為頗費解

引用:
原帖由 boar36 於 25/1/2022 09:26 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅左右為難鳥!

動彈不得餘雙觀
慨嘆凡事未如意
騎士盡心顧小星
熟識感受湧心頭
上下傳來交享樂
擺動突然稍遲緩
如斯行為頗費解 ...
早呀boar師兄,左右為難又止?簡直上下前後都為難啦😬

回覆 1053# star_platina 的帖子

早呀師兄!可能等你比南莤玩🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-25 09:38 發表 查看引用來源

早呀boar師兄,左右為難又止?簡直上下前後都為難啦😬
咁即喺 四面楚歌,唉 .....  哀哉

引用:
原帖由 柒七仔 於 25/1/2022 09:57 發表 查看引用來源
早呀師兄!可能等你比南莤玩🤣
早呀7師兄,神秘人同冇手人真係玩死星😬

引用:
原帖由 boar36 於 25/1/2022 10:58 發表 查看引用來源

咁即喺 四面楚歌,唉 .....  哀哉
真係要唱:

力拔山兮氣蓋世,
時不利兮騅不逝。
騅不逝兮可奈何,
虞兮虞兮奈若何!😬

南茜第11話~

南茜 11

呢個時候嘅阿星,真係唔顧得咁多,不求爆星塵,但求爆水喉,用盡咀用盡脷用盡鬍鬚嘅正所謂物盡其用,務求令到神秘人快啲爽過夠,借個靚歪等阿星用對矇豬眼睇下冇手人係咩嘅一個景觀。阿星嘅努力,喺冇手人嘅減少擺動之下得到成全,將神秘人小口嘅水龍頭打開,總算再一次開大水喉俾阿星洗面洗個飽。而神秘人亦都信守承諾,扶住阿星個頭唞完一輪大氣之後慢慢移離咗一路騎住嘅阿星個頭,令到阿星個星頭重獲自由。呢啲時候,梗係唔理三七二十一,瞇起阿星雙死人近視眼,睇下冇手人係咩情況啦。

正所謂唔睇猶自可,一睇把幾火。阿星憑住瞇起雙眼,勉強用一對四百幾度近視而又帶有老花嘅眼搏哂老命咁望清楚究竟呢個冇手人搞乜東東鹽茜蔥,真係一望就即刻搞到火都嚟。你永遠唔會想像得到,阿星瞇住一雙眼望到冇手人究竟搞咩事之後,心入面果團火係燒成點。神秘人輕輕笑咗一聲,然後對住仍然騎乘喺小星星上面嘅冇手人話:「你睇你,心軟想幫佢,定係想佢睇下你係咩樣?你仲有幾多未俾佢睇清楚?」

阿星眼前望到嘅冇手人,係一個冇着衫嘅長髮女人,嚴格嚟講,係一個皮膚雪白,擁有一雙富有成熟知性美嘅34D嘅女人,呢個女人騎咗上小星星度,以佢一籍貫熟練嘅擺動方式去包含小星星,而佢嘅雙手,以一種好奇怪嘅方式舉起而且屈曲,手臂上面有紅色嘅膠布綁住,令到佢嘅雙手舉高咗向後屈曲固定,再冇辦法作出任何動作。冇手人嘅咀,由阿星矇查查嘅視線望去,睇到佢係張開咗咀,而咀入面就有一個白色嘅嘢塞住,面上就左右有黑色帶連接白色物體似係封住咗一張美麗而細小嘅咀。冇手人一定係望到阿星望住佢,因為稀疏嘅毛髮後面嘅小口不停不規則咁收縮,一下一下咁夾到小星星忍唔住星塵爆發,將第二輪嘅星塵送哂俾佢。呢個雪白美麗而淫蕩嘅女人,令到阿星好掛住,又好奇怪,點解佢著成咁?或者話,點解佢一絲不掛打扮成咁?

正所謂:

當前急務平神秘
目標達成下戰線
玲瓏浮凸現眼前
雙臂小嘴皆受制
星塵盡數暴射去
如斯裝束甚費解

金翅揭盅鳥
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆