上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.0k

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-26 16:06 發表 查看引用來源
打橫含
橫簫直笛!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-26 16:08 發表 查看引用來源
橫簫直笛!😬
哈哈.....橫吹都好過癮架

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-26 16:10 發表 查看引用來源
哈哈.....橫吹都好過癮架
橫完再直!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-26 16:13 發表 查看引用來源
橫完再直!😉
這個....盡在不言中

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-26 16:15 發表 查看引用來源
這個....盡在不言中
😬😬👍👍

涼浸浸嘅早上,阿星塊面,其實成身都涼浸浸。南茜第12話~

南茜 12

頭先呢個雪白而美麗嘅長髮女人,雙眼戴上咗一副黑色嘅眼罩,令佢一啲嘢都睇唔到,而高舉嘅雙臂屈曲,俾人用紅色嘅膠布綁住,限制咗佢雙手嘅活動自由,雙腳跨過阿星用小口包含小星星。好難想像一個被矇住雙眼嘅女人,會識得自動導向,對住阿小星星嚟坐落嚟而毫無難度,唯一能夠解釋嘅,就係佢太熟悉小星星嘅一舉一動,所以坐上嚟嘅時候簡直係好似劍客將寶劍放入劍鞘入面咁,輕而易舉。雪白美麗嘅長髮女人不停擺動佢性感富有知性美嘅胴體,令到一雙34D四處劇烈搖晃,由於美麗嘅小咀被白色嘅口塞封住,口水就由白色口塞嘅窿窿度一滴一滴咁流出,滴落一對不停搖晃嘅34D上面,再由34D搖下搖下咁滴落阿星個肚腩上面。一個皮膚雪白美麗温柔嫵媚而又污糟邋遢嘅女人,真係令到阿星愛不釋手。

阿星一邊欣賞雪白冇手人舉高雙手搖擺一對豐滿嘅34D,另一邊用佢後彎佈滿皺紋肉摺嘅特殊構造嚟騎乘,都真係唔頂得幾耐小星星就已經星塵爆發。而雪白冇手人坐喺阿星上面喘氣嘅時候,黑古勒突神秘人已經走到去雪白冇手人嘅背後,伸出雙手一路用力搓揉雪白冇手人嘅一對雪白34D,令到雪白冇手人不停咁一邊滴口水一邊左縮右縮,為佢穩穩包含住嘅小星星作出温暖而刺激嘅按摩。

阿星真係冇乜幾多貨賣,加上晏晝冇乜食過嘢,家陣有啲頭暈眼花,眼前見到嘅雪白冇手人變得模糊,雖然黑古勒突神秘人一路喺度鬧:「你睇你,對住佢咁興奮,你俾佢開發咗啲咩?快啲講!你呢個淫蕩嘅女人,揾到個主人就開心成咁!」夾雜住雪白冇手人嘅微弱呻吟聲,慢慢阿星眼前變黑,乜都睇唔到,聲又聽唔到,連感覺都冇埋………………

正所謂:

長髮白滑峰突出
左搖右擺甚誘惑
隧道構造頗特殊
溫柔濕潤摩小星
神秘戰士來作弄
英雄入不以敷支
身軀感官似盡墨

金翅眼前一黑鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 26/1/2022 15:59 發表 查看引用來源

最後果張🤔佢做乜含野?😏鐘意含?😒
有幾中意就唔知喇😬

早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅眼前一黑鳥!   

長髮白滑峰突出
左搖右擺甚誘惑
隧道構造頗特殊
溫柔濕潤摩小星
神秘戰士來作弄
英雄入不以敷支
身軀感官似盡墨

引用:
原帖由 boar36 於 27/1/2022 09:02 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅眼前一黑鳥!   

長髮白滑峰突出
左搖右擺甚誘惑
隧道構造頗特殊
溫柔濕潤摩小星
神秘戰士來作弄
英雄入不以敷支
身軀感官似盡墨 ...
早呀boar師兄,點止入不以敷支,直頭係小星星變咗枯枝啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-27 10:05 發表 查看引用來源

早呀boar師兄,點止入不以敷支,直頭係小星星變咗枯枝啦😬
但係都仲紇立不倒!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆