上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.0k

引用:
原帖由 licklickson 於 27/1/2022 10:08 發表 查看引用來源
但係都仲紇立不倒!😬
小星星乾😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-27 10:37 發表 查看引用來源

小星星乾😬
仲係硬直咪得囉!😉

引用:
原帖由 boar36 於 27/1/2022 09:02 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅眼前一黑鳥!   

長髮白滑峰突出
左搖右擺甚誘惑
隧道構造頗特殊
溫柔濕潤摩小星
神秘戰士來作弄
英雄入不以敷支
身軀感官似盡墨 ...
早呀boar師兄,眼前一黑,小星星變黑鳥😬

引用:
原帖由 licklickson 於 27/1/2022 10:58 發表 查看引用來源
仲係硬直咪得囉!😉
某錯,又乾又硬😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-27 12:16 發表 查看引用來源

某錯,又乾又硬😬
點會乾呀,咁多水浸住!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 27/1/2022 12:20 發表 查看引用來源
點會乾呀,咁多水浸住!😉
阿lick師兄真係有所不知,啲水泵一般都係加水嚟抽水,並唔會乾抽嘅,所以越濕越抽濕,阿星變人乾😬

回覆 1076# star_platina 的帖子

師兄,點解無拉拉暈左呢?葯力又發作?

引用:
原帖由 柒七仔 於 27/1/2022 12:31 發表 查看引用來源
師兄,點解無拉拉暈左呢?葯力又發作?
揸咁耐車又冇食飽飯空肚食藥仲要咁操勞又要濕身攝親而且阿星體弱多病,唔暈你叫阿星情何以堪呢?😬

又係星期五,南茜嘅故事又到一個段落。南茜最終話~

南茜 13

「星,星,起身啦,要食飯啦,你再瞓我哋今晚返唔到去咗。」呢把咁温柔嘅聲線,除咗佢之外,真係唔知仲有邊度會聽到。阿星張開雙眼,望下究竟發生咩事。發覺阿星個頭枕咗喺個cushion度,Elly一隻手搭住阿星膊頭,輕輕搖醒阿星。咦?你著番哂衫嘅?你頭先乜都冇著仲要綁住雙手雙腳塞埋口矇埋眼㗎喎?「你講咩呀?唔好咁大聲呀,俾人聽到嫁。」Elly細細聲同阿星講。奇怪,究竟頭先發生咩事?

「你飲咗啖水就暈鬼咗,仲以為你做咩事,Elly話你可能餓得滯,你起唔起到身?我打包咗返嚟。過嚟食咗先啦。」Nancy揸住杯暖水遞過嚟俾阿星,一路解釋。咩?你講緊咩?點解阿星唔多明嘅?Nancy笑住同阿星話:「你暈咗喎頭先,你知唔知頭先發生咩事?」有啲咁嘅事?點解頭先好似發生咗啲奇怪嘅事,又好似…………「你發夢咋下嘛?發夢嘅嘢唔好咁認真喎~」發夢?咁真實嘅?阿星望下身邊嘅Elly,佢掩住咀笑,好似捉到啲小朋友偷食咁,然後佢開聲話:「你開車真係可能太攰啦,一陣我開車返啦好冇?」你講到咁,阿星又有得近距離欣賞你揸……………車,點會話唔好呢?

喺阿星傻傻咁望住Elly嘅時候,Nancy用力打咗阿星膊頭一下,然後話:「睇你唔出,兩下就暈咗,要鍛練下先得喎。唔係你點掂呀?」唏,阿星體弱多病成個打壞書生咁就通街都知㗎啦,咪住先,你又知?Nancy曬到黑黑嘅面上露出詭異嘅笑容:「我當然知啦。快啲過嚟食咗嘢先,你瞓咗好耐你知唔知?一陣返到都愛1點咗。」阿星望下手錶,吓?10點?阿星瞓咗成4個鐘咁耐?點解好似周身骨痛咁嘅?

回程途中,Elly真係唔俾阿星揸車,要阿星乖乖地坐喺度做乘客,仲要乖乖地唔準多手。阿星一路望住Elly,一路近距離欣賞佢雪白嘅手臂揸住呔盤,一路諗住原本同佢見完Nancy之後去撐個枱腳,點知喺人地屋企瞓著咗咁失禮。

矇矓嘅街燈底下,除咗望到Elly雪白美麗嘅側面之外,阿星隱約睇到佢揸住呔盤嘅雪白手臂接近手踭處有淡淡嘅紅印,就好似俾嘢綁過一樣。

正所謂:

甜美聲線喚星醒
原來英雄失知覺
方才情境夢似真
實則周公兩時辰
回程變身作乘客
艾妮雙臂若泛紅

金翅如夢似幻鳥
(Nancy全文完)

早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅如夢似幻鳥!

甜美聲線喚星醒
原來英雄失知覺
方才情境夢似真
實則周公兩時辰
回程變身作乘客
艾妮雙臂若泛紅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆