上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 4/2/2022 22:07 發表 查看引用來源
係呀係呀!仲有冇清楚啲?😉
有幾清楚呢?😬[attach]40072509[/attach]

星爺 Happy CNY,寫好了 又來鳥 ..... 金翅㩒咗條女出來鳥! (Karry #1)  

候機室內無所事
手機情話傳女伴
傾談期間甚歡欣
再來搜尋週邊人
泳衣女郎彈出來

金翅那麼遠 這麼近鳥! (Karry #2)  

美艷胴體現眼前
長腿銅膚甚吸睛
唯獨未能睹芳容
英語短訊來答訕
一舉一動被掌握
原來佳人坐背後
彼此仿彿無隔膜

引用:
原帖由 boar36 於 6/2/2022 15:41 發表 查看引用來源
星爺 Happy CNY,寫好了 又來鳥 ..... 金翅㩒咗條女出來鳥! (Karry #1)  

候機室內無所事
手機情話傳女伴
傾談期間甚歡欣
再來搜尋週邊人
泳衣女郎彈出來

金翅那麼遠 這麼近鳥! (Karry #2)  

...
Boar師兄放假嚟補飛鳥😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-6 17:15 發表 查看引用來源
既然有人,爆下先~
嘩 .....  好吸睛吓喎

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-6 17:15 發表 查看引用來源
既然有人,爆下先~
幾亮喎!😏HK女?

寛哥、呢位又係邊位呢?

又係星期一,飛機場貴賓室入面充滿歡樂嘅笑聲。Karry第3話~

Karry 03

Karry一路望住阿星一路掩住咀喺度笑,阿星話有咩咁好笑呢?未見過叔叔咩?佢笑住話:「咁都會預到,所以好好笑囉。」Karry嘅聲線非常之磁性,定係佢其實特登講得磁性啲令阿星著迷呢?阿星好中意呢種磁性嘅聲線,性感而有味道。Karry一路望住阿星,一路呷佢果杯熱咖啡,仲要一路笑。阿星真係唔多明解佢有咩咁好笑,都揸住阿星已經飲完嘅咖啡杯,一路作狀學佢喺度呷咖啡,一路望住佢,同佢互望。

然後,Karry終於開聲:「好多時附近啲人都話自己樣正常又話自己幽默咁,你冇講呢啲嘢嘅?」吓?幽唔幽默唔係自己講嘛,況且阿星一啲都唔幽默,仲係一個大叔嚟,老老實實咪幾好。「我睇到你都放番張似真人嘅相,冇呃我,所以咪笑囉。」即係咁,叔叔都係要老實啲好嘅,冇理由唔係樣正常就話自己樣正常,愛笑,係暖男呢啲咁假嘅貝塔男技巧㗎嘛。Karry點點頭,贊成阿星所講:「係囉,成日吹到自己點叻點叻,到頭來全部都係假嘅。」好似好有經驗咁喎,有啲咩故仔分享下?唔知阿星呢句說話篤到Karry邊度,佢即時黑起口面,唔出聲。

唔開心嘅嘢就唔好講啦,你唔想講就唔好講俾阿星知,令到自己唔開心。大家知唔知阿星講緊乜?Karry望住阿星靜咗一陣,然後開聲:「我之前網上識咗個男仔……………」呢個故事,都係一般果啲樣正常,粗長耐嘅故事,阿星好耐心咁聽完,當中不時點頭,讚嘆,拍手大笑等等,就好似啲好熟絡嘅朋友一樣。其實阿星同佢只係見咗一陣,仲要係第一次見面,算係咁啦,係咪?

正所謂:

當刻女郎展笑靨
邊嚐咖啡互打量
佳人聲線具磁性
言談之間針痛處
道出網絡情緣史
相談甚歡若好友
查實相識只片刻

金翅有故仔聽鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 6/2/2022 18:14 發表 查看引用來源

嘩 .....  好吸睛吓喎
吸得爽唔爽呀?😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 6/2/2022 19:16 發表 查看引用來源

幾亮喎!😏HK女?
月師兄估下?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆