上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.6k

引用:
原帖由 cbwct 於 7/2/2022 23:05 發表 查看引用來源
想問下星爺招深入教學係舊post 邊頁
爬左好耐都搵唔返
師兄,#1726,俾條拎你睇下揾唔揾到~

https://www.188channel.com/viewt ... ge%3D3&page=116

😬

星期二嘅凍冰冰,反映Karry嘅熱情如火。Karry第4話~

Karry 04

傾咗一輪,阿星望下錶,都差唔多係時候去排隊上機喇,就同Karry話巧膠慶認識佢,有機會再見咁講。Karry就問阿星幾時嚟深圳探佢,阿星笑住話有機會嘅,如果你包埋阿星食宿嘅話,下次飛嚟停留兩日你帶阿星去飲飲食食囉。Karry同阿星咁好傾,令到阿星都有啲唔捨得,臨出發前唯有用力攬下佢,原來Karry個背都幾厚,有啲攬唔哂嘅感覺,而且前面又有38D頂住頂住,都真係難攬啲。Karry見阿星攬得咁實,亦都笑住用力攬實啲,大家互相感受下第一次見面嘅呢種既陌生又熟悉嘅感覺。

臨分開嘅時候,阿星話唔捨得,攬多下先,然後再用力啲攬實Karry,佢都好配合咁雙手喺阿星背後掃,話:「我都唔捨得…………」用佢塊面喺阿星件恤衫度慢慢磨,又用佢 “銀” 住阿星個叔叔肚腩嘅38D嚟力壓阿星,搞到小星星忍唔住抬起頭睇下邊個咁衰,責到佢唞唔到氣。呢啲咁嘅環境,咁嘅氣氛,咁樣攬住嘅兩個人,好順理成章咁,兩張咀就慢慢咁貼埋一齊,兩條脷就熱烈咁交纒,兩個人嘅身體就緊緊咁抱住。

不過阿星真係要走,唔可以留咁耐,所以阿星唯有鬆開手放開,而Karry都唯有鬆手,再一次大家互相對望,就好似兩個人要生離死別咁。呢一次咁特別嘅相遇,造成咗阿星同Karry兩個成日短訊傾偈,而Karry日日都會送一張相過阿星,令阿星記住佢。阿星收收埋埋都有唔少Karry嘅相,其中一張阿星印象好深刻,就係佢去時裝店買衫,叫阿星幫眼睇下件衫靚唔靚,阿星嘅審美眼光可以話係同一隻喵某乜分別,所以最後Karry俾咗張相阿星,相入面佢將件衫著咗上身,影住個開咗個大窿嘅玉背,然後問阿星:「咁樣睇得清唔清楚?」

正所謂:

言談甚歡好融洽
相約日後再交流
擁抱方悉甚偉大
情不自禁竟舌戰
時光流逝須分別
電話訊息維聯系
發來玉照留倩影

金翅留有後路鳥
(待續)😬
[attach]40072775[/attach]

早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅留有後路鳥!     

言談甚歡好融洽
相約日後再交流
擁抱方悉甚偉大
情不自禁竟舌戰
時光流逝須分別
電話訊息維聯系
發來玉照留倩影

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-8 07:21 發表 查看引用來源
星期二嘅凍冰冰,反映Karry嘅熱情如火。Karry第4話~

Karry 04

傾咗一輪,阿星望下錶,都差唔多係時候去排隊上機喇,就同Karry話巧膠慶認識佢,有機會再見咁講。Karry就問阿星幾時嚟深圳探佢,阿星笑住話有機會嘅,如果你包埋阿星 ...
條裙好透喎!佢成日咁引你?😉

回覆 1132# star_platina 的帖子

星哥,點解你既肚腩成日受罪嫁

引用:
原帖由 boar36 於 8/2/2022 08:42 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅留有後路鳥!     

言談甚歡好融洽
相約日後再交流
擁抱方悉甚偉大
情不自禁竟舌戰
時光流逝須分別
電話訊息維聯系
發來玉照留倩影 ...
阿星直頭有紋有路鳥😬

引用:
原帖由 licklickson 於 8/2/2022 08:57 發表 查看引用來源
條裙好透喎!佢成日咁引你?😉
又唔算成日嘅,係周不時啫😬
[attach]40072776[/attach]

引用:
原帖由 justinran 於 8/2/2022 08:59 發表 查看引用來源
星哥,點解你既肚腩成日受罪嫁
咪係,阿星個叔叔肚腩成日俾人壓迫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-8 09:06 發表 查看引用來源

又唔算成日嘅,係周不時啫😬
咁益你,擺到明想引你食佢!你有冇上佢當?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 8/2/2022 09:10 發表 查看引用來源
咁益你,擺到明想引你食佢!你有冇上佢當?😉
上當就梗,簡直俾佢嚟污辱😬
[attach]40072777[/attach]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆