上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.6k

回覆 1178# star_platina 的帖子

嘩!星哥你搞到人咁濕丫?

引用:
原帖由 justinran 於 8/2/2022 16:55 發表 查看引用來源
嘩!星哥你搞到人咁濕丫?
某啲咁嘅樹😬

星期三嘅冷冰冰,配合Karry嘅熱辣辣,真係啱啱好。Karry第5話~

Karry 05

有冇話過俾大家知,阿星係一個得寸進呎嘅人嚟呢?喺阿Karry傳咗一張露玉背嘅相俾阿星之後,阿星就話都清楚咗啲啦,不過都仲係有啲睇得唔清楚,所以好難落判斷話件衫靚唔靚,你話如果正面都睇下嘅話,就會多啲把握喇。你估下Karry點答阿星呢?佢話:「你想知咪自己嚟睇囉,又話飛嚟揾人,咁耐都唔嚟。」喂?做乜無端端怪起阿星上嚟呢?

呢啲情況唔知大家嘅回應方式係點喇,阿星就選擇咗做一粒沉默的星星,對於Karry嘅控訴視而不見,唔再出聲。一日之後,Karry再次打短訊喺問:「你係咪嬲咗呀?」都唔算嘅,不過有啲冇癮啫。「點解冇癮?」大家傾得好好嘅,似乎係大家嘅溝通上有少少誤會,有啲嘢要大家深入啲先可以對大家知得清楚啲,你話係咪?Karry冇出聲再答阿星,所以阿星打圓場,俾個位佢落台。阿星過兩個星期會再飛一次,到時你得唔得閒嚟陪阿星食個晚飯?Karry再冇答阿星,算啦,你唔中意嘅話阿星都唔會勉強你,咁阿星落機就直接駁返榴槤國啦。「我都冇話唔得!」Karry抗議:「你都唔俾時間人地安排嘅!」安排?仲要安排嘅咩?食餐晚飯咋喎,到時你帶阿星四圍行下咪得囉。短訊程式入面有個好鹹濕嘅公仔樣,阿星㩒咗俾佢,然後有人即刻答阿星話:「咦!你壞!」阿星咩都冇講過喎,你又知阿星壞咗?[attach]40072906[/attach]

就係咁,阿星同Karry約好咗三個星期後喺機場度等人嚟接機,然後有人會請阿星去食餐靚飯,同埋帶阿星四圍行下見識下喇。你話係咪令到阿星好期待,有人帶阿星去食啲地道嘅特色小食呢?

正所謂:

英雄好勝寸進尺
欲窺全豹來審美
豪女出招退為進
責備星星無信用
三星期後再踫面
滿心期待候君臨

金翅留有後路鳥
(待續)😬

[attach]40072907[/attach]

早晨   星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅落咗搭鳥!

英雄好勝寸進尺
要窺全豹來審美
豪女出招退為進
責備星星欠信用
三週過後再踫面
滿心期待候君臨

引用:
原帖由 boar36 於 9/2/2022 08:41 發表 查看引用來源
早晨   星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅落咗搭鳥!

英雄好勝寸進尺
欲窺全豹來審美
豪女出招退為進
責備星星無信用
三星期後再踫面
滿心期待候君臨 ...
查實阿星都唔知幾有信用,講咗會深入探討就一定會做😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-9 09:27 發表 查看引用來源

查實阿星都唔知幾有信用,講咗會深入探討就一定會做😬
呢個當然  .....  Karry 就喺比星爺深入到雙眼反白咁款!

引用:
原帖由 boar36 於 9/2/2022 09:31 發表 查看引用來源

呢個當然  .....  Karry 就喺比星爺深入到雙眼反白咁款!
某某某,某啲咁嘅樹😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-8 14:35 發表 查看引用來源
又爆下先~~~😬400728444007284540072846400728474007284840072849400728504007285140072852
😍😍😍😍🤤🤤🤤👏👏👏👏師兄分享🗣️好正呀!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

https://taohong.site/vod/play/id/603/sid/1/nid/1/#embed

引用:
原帖由 月影偷情 於 9/2/2022 09:44 發表 查看引用來源

😍😍😍😍🤤🤤🤤👏👏👏👏師兄分享🗣️好正呀!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

https://taohong.site/vod/play/id/603/sid/1/nid/1/#embed
月師兄嘅直頭激啦😬

嘩 ...... 爆閃   閃到你頭暈眼花

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆