上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.2k

又係星期一,又寫返Karry 嘅故事。Karry 第23話~

Karry 23

黑裙嘅裡面,熱力熱情同熱辣辣嘅水氣,令到阿星非常之意外。點解咁講?你聽阿星講埋落去先啦大夫。阿星嘅右手,其實唔多就手嘅,因為阿星手長嘛,而且人地Karry隻左手攬到阿星右手咁實,剩番隻右手喺度折磨阿小星星,阿星嘅右手又點會咁冇義氣唔嚟一招聲東擊西,嚟慢慢深入敵方陣營呢?

陣營入面,原來早已經因為冇營幕而門戶大開,雜草已經修葺得乾乾淨淨,一條草都冇,唔知係天雨濕滑定係天氣潮濕,門口一開始已經被一層薄薄嘅水氣包裹住,令到阿星嘅手指以跣左跣右嘅形式喺度摸門釘。而Karry,就好似俾人點咗穴咁,合埋雙眼,連手都唔郁,大大力咁吸氣。

既然人地合埋眼唔敢睇,阿星好應該趁人地冇眼睇嘅情況下快速探門。門口嘅兩瓣門真係好細塊,而且有道是蓬門今始為君開,門瓣打開咗,阿星都好應該入去探個究竟,就算唔探,都好應該打個招呼,始終人哋打開門口做⋯⋯⋯⋯咩都好啦,招呼免不了,禮貌嚟嘅。不過老實講,濕嘅門又真係好難令到打招呼唔濕手嘅,喺阿星好有手尾咁想抹乾淨門瓣上面濕到一塌糊塗嘅水印嘅時候,有人竟然扣實阿星隻努力清潔緊門瓣嘅手,令到阿星喺迫不得已嘅情況底下穿過門瓣,走咗入去更深入嘅未知,兩節手指嘅濕潤,急速嘅呼吸聲,用力攬實阿星嘅雙手,種種嘅信號,都係話俾阿星知一樣嘢,就係入啲,再入啲,再入啲。
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-23 08:43 發表 查看引用來源
又係星期一,又寫返Karry 嘅故事。Karry 第23話~

Karry 23

黑裙嘅裡面,熱力熱情同熱辣辣嘅水氣,令到阿星非常之意外。點解咁講?你聽阿星講埋落去先啦大夫。阿星嘅右手,其實唔多就手嘅,因為阿星手長嘛,而且人地Karry隻左手攬 ...
咁早就咁刺激,襯返今日嘅天氣,濕滑嘅通道!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 23/5/2022 08:49 發表 查看引用來源
咁早就咁刺激,襯返今日嘅天氣,濕滑嘅通道!😬
一條濕滑嘅通道,一個粗心大意嘅星星…………將通道整到跣低咗😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-23 11:56 發表 查看引用來源

一條濕滑嘅通道,一個粗心大意嘅星星…………將通道整到跣低咗😬
唔係跣咗入去咩?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-23 11:56 發表 查看引用來源

又滑又粗又係"深"😏觸感係咪好正呢?😌🤭🤭[attach]40084193[/attach]

引用:
原帖由 licklickson 於 23/5/2022 12:01 發表 查看引用來源
唔係跣咗入去咩?😬
直頭跣出跣入啦😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 23/5/2022 12:02 發表 查看引用來源

又滑又粗又係"深"😏觸感係咪好正呢?😌🤭🤭40084193
月師兄有正嘢分享喎😬

回覆 1431# star_platina 的帖子

大家都在狀態了,可以再深入了解🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-23 12:50 發表 查看引用來源

月師兄有正嘢分享喎😬
都係果D
[attach]40084194[/attach]

引用:
原帖由 柒七仔 於 23/5/2022 13:10 發表 查看引用來源
大家都在狀態了,可以再深入了解🤣
深入了解就係指定動作😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆