上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.2k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-31 21:16 發表 查看引用來源

未食呀,餐晚飯,唔知典解已經食緊甜品😬
睇下咩料🤭🤭

https://ibb.co/VV3fcxZ

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-31 21:16 發表 查看引用來源

未食呀,餐晚飯,唔知典解已經食緊甜品😬
掉轉來食?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 31/5/2022 22:32 發表 查看引用來源
掉轉來食?😬
食完甜品先嚟食飯會唔會好飽?😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 31/5/2022 22:00 發表 查看引用來源

睇下咩料🤭🤭

https://ibb.co/VV3fcxZ
貓貓😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-1 16:39 發表 查看引用來源

貓貓😬
師兄,尼件點呀?

[attach]40085293[/attach]

引用:
原帖由 月影偷情 於 3/6/2022 15:32 發表 查看引用來源

師兄,尼件點呀?

幾好喎,年輕就是好😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-3 16:04 發表 查看引用來源

幾好喎,年輕就是好😬
P圖尼張張差唔多😒😅😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 3/6/2022 16:22 發表 查看引用來源

P圖尼張張差唔多😒😅😅
又唔係要真揸,某所謂啦😬

又到星期一,炎炎夏日,Karry 同阿星一齊出一身汗。Karry 第25話~

Karry 25

有時有啲嘢真係唔到你唔信,亦都唔到你唔驚。阿星俾人捉住隻手,夾硬咁推咗去門嘅後面,透過門瓣,一層又薄又熱又濕潤嘅觸感,隨住阿星嘅手指嘅進入而包圍住阿星嘅手指。呢種既陌生又熟悉嘅感覺,實在令到阿星呼吸急速,小星星都忍唔住想走出嚟睇下究竟發生緊咩事。門嘅後面,並冇阿星頭先一路妄想會出現嘅左右兩邊嘅鋒利刀片,喺阿星嘅手指走入門嘅後面之後就會咔嚓一聲將阿星嘅中指切斷;亦都冇好似蝸牛咀入面咁樣,佈滿一排排嘅細小但鋒銳嘅尖牙,好似攪拌機咁樣將阿星嘅手指攪碎;門嘅後面,係一個令人上天堂嘅世界。

Karry因為阿星嘅手指走極都唔敢走入門口而用佢嘅右手強行將阿星嘅手指推咗入去,呢一入,開頭真係令到阿星嚇一嚇。你哋又唔好講到阿星咁鬼細膽,門瓣嘅後面有啲乜都唔知,你夠唔夠膽衝門先?一陣一個唔覺意門瓣後面係個無盡嘅深圳…………深淵先真,邊個夠膽講濕滑嘅門瓣後面絕對安全?一個唔小心隨時會跣親,跣到好入㗎嘛,你都咪話唔驚。

講返阿星,喺阿星發現門瓣嘅後面一如手指摸到嘅咁,係一條濕滑窄長嘅小路,當堂即刻放咗一百二十個心,嘗試去慢慢咁樣四圍探索,
阿星嘅手指非常之小心謹慎,每一吋小路上面嘅位置都摸索清楚,邊度有皺摺,邊度藏咗水氹,邊度有頂頭嘅肉粒,都俾阿星一一摸個一清二楚。Karry呢個時候已經將佢嘅右手移離阿星嘅右手,好努力咁樣捉實阿星嘅手臂,仲捉到有少少震添。阿星望下Karry,見到佢水汪汪好似想喊咁款嘅雙眼望住阿星,透過地鐵入面嘈雜嘅聲音,阿星仍然好清楚咁聽到佢嗯嗯咁聲。
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-6 08:42 發表 查看引用來源
又到星期一,炎炎夏日,Karry 同阿星一齊出一身汗。Karry 第25話~

Karry 25

有時有啲嘢真係唔到你唔信,亦都唔到你唔驚。阿星俾人捉住隻手,夾硬咁推咗去門嘅後面,透過門瓣,一層又薄又熱又濕潤嘅觸感,隨住阿星嘅手指嘅進入而 ...
☺️師兄早☕👏🏻👏🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆