上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.0k

星期一炎熱嘅早上,火辣辣嘅Karry 同阿星啲地鐵入面發生咗啲咩事呢?Karry 第26話~

Karry 26

Karry雖然喊咁嘅樣,但係佢嘅雙手捉到阿星手臂好實,直頭係唔俾阿星甩手咁款。而阿星嘅手指其實亦都好難返出嚟,小路太濕滑,而且路嘅不遠處嘅盡頭,好似有吸力咁,不停將阿星嘅手指吸入去最深處,根本唔俾阿星嘅手指有逃走嘅機會。阿星嘅手指,只能夠1mm,1mm咁樣慢慢前進,沿途仔細摸索四周圍嘅肉壁同道路,以防阿星嘅手指跣鑊金。

可能由於阿星嘅手指太過小心謹慎,導致有人覺得到喉又唔到肺,不停透過雙臂用力將阿星隻右手壓入啲,務求令到阿星右手嘅手臂因為被壓下而令到手指更加嘅深入。阿星點都算係一個小心翼翼行事嘅人,喺手指幾次差啲因為窄小通道入面嘅異常濕滑而跣咗入去嘅經驗之後,實行令手臂同手腕嘅骹位盡量放鬆,令到手指唔會因為手腕嘅郁動而被推入窄小濕滑嘅通道嘅深處。

阿星嘅機智,喺呢啲時候其實冇乜用途,小心放鬆手腕冇錯係避免咗阿星因為跣手而整濕哂隻手,但係就避免唔到呢位心急人嘅心急嘅動作同埋心急嘅表情喇。阿星一望阿Karry,就知道阿星嘅手指真係唔凑米氣,慢慢行真係令人心急到暈。之但係阿星真係好驚如果跣手,去到窄長通道嘅深深處,唔知道會發生啲咩事。阿星決定冒險放手搏一搏,睇下跣手之後究竟會發生咩事,係好似阿星所想,跣咗入去之後出唔返嚟,定係跣咗入去之後有意外驚喜呢?
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-13 08:32 發表 查看引用來源
星期一炎熱嘅早上,火辣辣嘅Karry 同阿星啲地鐵入面發生咗啲咩事呢?Karry 第26話~

Karry 26

Karry雖然喊咁嘅樣,但係佢嘅雙手捉到阿星手臂好實,直頭係唔俾阿星甩手咁款。而阿星嘅手指其實亦都好難返出嚟,小路太濕滑,而且路 ...
應該有意想不到事發生!😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-13 08:32 發表 查看引用來源

Karry 26

Karry雖然喊咁嘅樣,但係佢嘅雙手捉到阿星手臂好實,直頭係唔俾阿星甩手咁款。而阿星嘅手指其實亦都好難返出嚟,小路太濕滑,而且路 ...
😏唔係咁明喎!😌……洗唔洗開燈?

引用:
原帖由 licklickson 於 13/6/2022 08:43 發表 查看引用來源
應該有意想不到事發生!😬
意外意外,當然係意料之外啦😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 13/6/2022 09:18 發表 查看引用來源

😏唔係咁明喎!😌……洗唔洗開燈?
開燈咁殘眼😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-13 15:50 發表 查看引用來源

開燈咁殘眼😬
師兄,😌☕😁早文呢?😅😅😅😌

引用:
原帖由 月影偷情 於 15/6/2022 07:42 發表 查看引用來源

師兄,😌☕😁早文呢?😅😅😅😌
月師兄想要咩文呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-16 17:27 發表 查看引用來源

月師兄想要咩文呢?😬
我一般都係用😌"欣賞"角度😏去睇野…當然要筆文啦😂🤣😅😅😅

引用:
原帖由 月影偷情 於 17/6/2022 22:31 發表 查看引用來源

我一般都係用😌"欣賞"角度😏去睇野…當然要筆文啦😂🤣😅😅😅
係不文定筆文好啲呢?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-18 12:27 發表 查看引用來源

係不文定筆文好啲呢?😬
有好野正野睇就得啦!
點解要問😌詩情畫意 定 舒情畫意 呢!🤭🤭😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆