上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.0k

引用:
原帖由 月影偷情 於 18/6/2022 13:13 發表 查看引用來源

有好野正野睇就得啦!
點解要問😌詩情畫意 定 舒情畫意 呢!🤭🤭😆
師兄嘅舒情畫意真係令到阿星唔知點算好😬

星期一,又熱又焗,Karry 就又濕又熱。Karry 第27話~

Karry 27
喺地鐵入面,只得乘客三幾個,阿星同Karry坐嘅地方隔離左右都冇乘客,要去到兩排以後嘅座位先至有一位大叔喺度滑手機。咁阿星就勉為其難勉力為人勉…………勉強強咁輕輕撑開門瓣,將手指輕輕鬆鬆咁就住濕滑嘅通道跣入啲啲,再入啲啲,再入啲啲。終於,中指入到咁上下,俾濕滑而佈滿肉皺嘅通道包圍住,向上摸索,俾阿星揾到啲嘢:頂住阿星中指嘅,係一個好似一粒掣咁樣嘅突出,呢個掣,開始嘅時候可能唔會太突出,又或者未必咁容易摸得到。

Karry同一般女仔一樣,雖然骨架相對比較大,通道仍然係非常之緊窄而且充滿彈性,或者因為年輕,或者因為已經進入狀態,或者本來Karry已經好渴望,阿星唔知道,只知道呢一刻Karry已經準備好,以濕潤嘅環境嚟話俾阿星知道佢對阿星非常之期待。查實期待嘅,又點止Karry 呢?仲有阿星喺門瓣後面不停摸索,又出又入都唔知點算好,揸唔定主意嘅中指;同埋俾Karry 揸實抖唔到氣,企直咗但俾兩層布隔住呼吸唔暢順嘅小星星;當然,又點少得雙眼係咁望住黑色deep V,睇極都睇唔透,摸唔透又搞唔夠嘅阿星呢。

Karry 急速嘅呼吸聲,令到阿星真係忍唔住想縮手,話哂喺地鐵入面,雖然呢度人少少,加上呢度應該唔多人識阿星啫,都~~~唔好咁張揚,一陣俾人影咗張沙龍,就真係柒出國際,由榴槤之國去到內地再打個白鴿轉返嚟香港都仲有人記得喇。阿星雖然好唔想停手,而阿手都跣出跣入忙個不亦樂乎,不過歡樂嘅時光真係快,眨下眼又係時候要講拜拜,阿星趁住中指未完全探索到最深入嘅境地之前,一仆一碌咁樣又跣住又有時入返去咁,好慢好慢先返到去出口嘅位置,企圖由門瓣嘅後面走返出嚟。不過等阿星話過大家知,好多時你睇到可以全身而退,並唔一定真係可以全身而退嘅。
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-20 07:31 發表 查看引用來源
星期一,又熱又焗,Karry 就又濕又熱。Karry 第27話~

Karry 27
喺地鐵入面,只得乘客三幾個,阿星同Karry坐嘅地方隔離左右都冇乘客,要去到兩排以後嘅座位先至有一位大叔喺度滑手機。咁阿星就勉為其難勉力為人勉…………勉強強 ...
Karry 就又濕又熱……😌洗唔洗飲湯啊☕😁

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-6-20 07:31 發表 查看引用來源

Karry 27
喺地鐵入面,只得乘客三幾個,阿星同Karry坐嘅地方隔離左右都冇乘客,要去到兩排以後嘅座位先至有一位大叔喺度滑手機。咁阿星就勉為其難勉力為人勉…………勉強強 ...
搞到人哋半天吊就想走?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-20 08:36 發表 查看引用來源
搞到人哋半天吊就想走?😉
咁係囉!
[attach]40087300[/attach]

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-20 08:40 發表 查看引用來源

咁係囉!
好正喎!邊個來?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-20 08:41 發表 查看引用來源
好正喎!邊個來?😉
以前SL😁你有重點fun享?

引用:
原帖由 月影偷情 於 2022-6-20 08:42 發表 查看引用來源

以前SL😁
而家冇keep?

引用:
原帖由 月影偷情 於 20/6/2022 07:51 發表 查看引用來源

Karry 就又濕又熱……😌洗唔洗飲湯啊☕😁
整返碗去濕茶😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-6-20 08:42 發表 查看引用來源
而家冇keep?
冇啦!😌生密多樣性嗎🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆