上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.9k

星期五㷫合合,同阿Karry 㷫合合埋佢先。Karry 最終話~

Karry 41

酒店雖然只係4⭐,阿星同Karry嘅嚎叫應該就去到5⭐⭐咁嘅級別。雖然Karry 係一位有肉地嘅女人,而阿星又真係除咗個肚腩之外全身都冇乜肉,即係所謂嘅瘦肥佬呢,呢啲肚腩身型,真係要好好利用,因為除咗男上女下嘅方式方便使用深入之外,變式狗仔,即係男人喺後面跪坐,女人都係跪坐,男人唔需要頂到盡,亦都冇需要下下啪啪聲咁用力,亦都可以有深入嘅效果。

阿星同Karry 嘅大戰,喺地氈上面留下好多愛嘅痕跡,為咗方便阿星雙手把玩一對38D而選用變式狗仔,果然係一個唔錯嘅選擇,而且雙手忙碌之餘,阿星同Karry 嘅兩咀四唇兩條脷亦都冇得閒過,不停互相交纏去到啜啜聲不特止,仲要夾雜住Karry 急速嘅呼吸同愉悅嘅叫聲,眼雖然睇得唔太清楚,不過耳中所聽,手上所摸同埋小星星嘅感受,就異常之清楚。

好耐冇用嘅護身戰衣,令到聖鬥士小星星嘅攻擊力同防禦力大幅提升,由平時10分鐘唔到嘅貨仔,今次竟然可以捱到12分10幾秒,簡直令到阿星喜出望外。一輪靜止嘅攻勢完結之後,阿星同Karry兩條肉蟲…………應該係阿星一條中間肥胖嘅肉蟲同Karry 一條非常好肉地嘅肉蟲,兩條肉蟲攬埋一齊,喺度傾偈:「估唔到你會有咁樣嘅一招喎。」係少啲人用,爽唔爽呢?「哈,你估下?」摸下就知啦,唔,脹哂,應該夠爽嘅。「妖!我要再嚟多次嫁!」姑娘,請接招!

就係咁,阿星同karry嘅第一次接觸,阿星第二日上飛機前基本上係腳軟嘅。
[attach]40098821[/attach]
完😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-23 15:53 發表 查看引用來源
星期五㷫合合,同阿Karry 㷫合合埋佢先。Karry 最終話~

Karry 41

酒店雖然只係4⭐,阿星同Karry嘅嚎叫應該就去到5⭐⭐咁嘅級別。雖然Karry 係一位有肉地嘅女人,而阿星又真係除咗個肚腩之外全身都冇乜肉,即係所謂嘅瘦肥佬 ...
呢張相可以有足夠幻想!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 23/9/2022 16:08 發表 查看引用來源
呢張相可以有足夠幻想!😉
唔通真係創作力量同幻想會嚇你一跳?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-23 17:36 發表 查看引用來源

唔通真係創作力量同幻想會嚇你一跳?😬
咁就要繼續啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 23/9/2022 17:41 發表 查看引用來源
咁就要繼續啦!
繼續?即係出新故事?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-23 18:05 發表 查看引用來源

繼續?即係出新故事?😬
好呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 23/9/2022 18:11 發表 查看引用來源
好呀!😬
咁……………😬

Karry 嘅故事完結,代表有新嘅女性出現,以下落嚟嘅,其實都唔係新角色,而係另一個較早前嘅故事入面嘅另一個角色,之前冇出事,唔代表跟住唔出事,依家,就出事。Shanie 第1話~

Shanie 1

唔知大家仲記唔記得阿星上次同Cassy 同Michelle 地食飯果陣仲有一位女士在場,呢位女士同Cassy係同學,係Michelle 嘅下屬,亦都係阿星地上次傾喺榴槤之國首都搞個event嘅搞手。呢位女士,叫做Shanie,同樣係榴槤國人,當然都有返咁上下姿色。喂,阿星,你讚到榴槤之國啲女仔好似天上有地下無咁,真唔真㗎?

你俾阿星講埋先啦,唔好咁心急先啦大夫。Shanie 係Cassy 嘅同學,當然會間唔時返下嚟榴槤國探下親,又探下Cassy。今次,佢返嚟探親揾Cassy 嘅時候,指名要Cassy 帶埋阿星去食飯,話上次聽完二胡,想請阿星食飯飲嘢,作為答謝阿星拉得一手好二胡咁話。呵,查實阿星學咗咁耐二胡真係冇乜人讚阿星拉得好,可能阿星拉得求其,拉咗咁耐都真係冇人讚過,既然你係知音人,呢餐飯同杯酒又真係飲得過。

Shanie 比起Cassy 仲要高,大概就係高多兩吋左右,即係大約有1.7米咁上下,唔知點解阿Cassy 同阿Shanie 見到面又係攬埋一舊,阿星望下望下,有時都懷疑究竟阿星係阿Cassy 眾多嘅男女伴之中企喺邊樹,係咪因為大家一齊做嘢接觸多先打場友誼波呢?不過算啦,一諗呢啲嘢,阿星就會以天馬行空嘅速度思緒四圍飛,都係返嚟現實,同阿Shanie 寒喧下,話哂今晚佢請食飯,都要熱情地回應下佢。

待續😬
[attach]40098822[/attach]

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-23 18:25 發表 查看引用來源
Karry 嘅故事完結,代表有新嘅女性出現,以下落嚟嘅,其實都唔係新角色,而係另一個較早前嘅故事入面嘅另一個角色,之前冇出事,唔代表跟住唔出事,依家,就出事。Shanie 第1話~

Shanie 1

唔知大家仲記唔記得阿星上次同Cassy 同Mic ...
呢個有印象,估唔到仲有後續故事!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 23/9/2022 18:32 發表 查看引用來源
呢個有印象,估唔到仲有後續故事!😬
高妹同高叔叔,點都有啲嘢發生嘅😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆