上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.2k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-24 23:28 發表 查看引用來源

成日都係佢㗎啦,次次都係佢㗎啦😬
次次?有咁多次咩?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 24/9/2022 23:29 發表 查看引用來源
次次?有咁多次咩?😉
三五七次都總有嘅😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-25 13:07 發表 查看引用來源

三五七次都總有嘅😬
咁多?咁要快啲寫啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/9/2022 19:56 發表 查看引用來源
咁多?咁要快啲寫啦!😬
邊樹寫得切呢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-27 09:21 發表 查看引用來源

邊樹寫得切呢😬
你得嘅!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 27/9/2022 09:54 發表 查看引用來源
你得嘅!😬
寫故事就好似作文咁,要有好多靈感先得㗎😬

原來今個星期冇出到故仔,唔怪之得阿星周身唔聚財。Shanie 第2話~

Shanie 2

Shanie 高過Cassy ,熱情度亦都有過之而無不及,阿星輕輕攬下佢條纖腰,用面珠掂下佢面珠嚟表達問好,佢就伸出雙手勾住阿星條頸用力咁攬實阿星。喂喂,雖然阿星唔多介意,但係喺阿Cassy 面前又真係唔係咁好,即係咁,雖然你瘦啲,估計應該冇Cassy 嘅偉大,不過就憑啱啱你請阿星食嘅波餅,阿星斷估阿Shanie 你應該都有32B望C嘅,不過驗證嘅嘢,都係唔好搞,整多個Cassy 咁嘅女仔,阿星會好唔得閒。

輕輕推開Shanie ,阿星禮貌地對佢笑笑,都唯有係咁,查實阿星真係唔慣太熱情,起碼對唔係好熟嘅人就唔會咁熱情。同阿Cassy 就梗係熟啦,大大話話都大家都睇哂摸哂錫過哂對方成兩個月,乜都熟啦,仲要係熱情火辣嘅時候。不過又唔可以喺Shanie面前表現得太過親熱,唔係一陣Shanie 問起Cassy 就麻煩。

唔知啲女仔係咪都中意食西餐飲餐酒,覺得好有格調,阿星同Cassy 同埋Shanie 三個人都開咗兩支紅酒,呢,阿星平時飲開果隻平嘢,Cabernet Sauvignon赤霞珠,阿星喜歡智利赤霞珠收尾嘅苦刦味,亦都喜歡南澳赤霞珠嘅容易入口但收尾微辣,雖然兩種都係用同一品種嘅紅葡萄釀製,可能就係因為地理位置嘅差異,令到釀製出嚟嘅紅酒會有咁嘅分別,阿星平時會喜歡智利嘅苦刦,自己一個人嘅時候品嚐下孤獨嘅凄凉,而南澳嘅赤霞珠就適合三幾個人淺嚐即止嘅清談聚會。當然,阿星要揸車,都係飲咗兩杯,留返一陣返到屋企自斟自飲過其大癮。

Cassy都係一個酒筲箕,飲完酒除咗比起平時更加多嘢講之外,係有少少面紅紅咁,成個紅蘋果咁,望落好可愛。除咗同佢上床大戰嘅時候佢塊面會咁紅之外,其實平時好少見,而且通常佢面紅咗之後一係就用雙手掩面唔俾阿星睇;一係就將個頭埋喺阿星心口度,都係唔俾阿星睇。阿星絕對有理由相信Cassy呢一刻係唔知道自己塊面紅咗嘅。

待續😬

又打風,涼涼地,講下Shanie 先得。Shanie 第3話~

Shanie 3

阿星其實同Shanie 一齊坐喺一張長方形嘅餐枱嘅一邊,而Cassy 就坐喺阿星嘅對面。點解三個人坐到咁騎呢?因為Cassy 話要同阿星對住坐,一嚟可以望住阿星,二嚟可以用腳尖嚟挑逗小星星咁話。又好,睇下你會玩成點先得。

最後阿星同同Cassy 嘅遊戲並冇玩到,點解?因為Shanie 同阿星坐到好埋,直頭大脾貼住阿星大脾囉。

有冇話俾大家知Shanie 今日著咩衫呢?高妹Shanie 剪咗頭髮,有少少碎陰,望落好年輕,著咗件好簡單嘅黑色小短袖tee,一條牛仔短褲,加配一對簡單嘅拖鞋型涼鞋,盡顯高妹嘅長腿同纖瘦嘅身型。有冇化妝阿星真係唔太睇到,不過眼尾望到Shanie 係有少少雀斑嘅,啲女仔話雀斑肉酸,查實阿星都唔知幾中意,覺得佢哋令到個女仔更加可愛。

雖然阿星睇唔清楚阿Shanie 有冇化妝,但係就好清楚聞到佢身上面嘅陣陣香味,唔知係咩香水,但係阿星好中意聞,仲聞到有啲想哄埋Shanie 條粉頸度聞多啲添。不過食緊西……………餐,阿Cassy 又望住,況且阿星都唔係咁雜食嘅人,都係唔好啦。之但係陣香味湧下湧下咁飄埋嚟,你話點頂?

待續😬
[attach]40101956[/attach]

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 10:02 發表 查看引用來源
又打風,涼涼地,講下Shanie 先得。Shanie 第3話~

Shanie 3

阿星其實同Shanie 一齊坐喺一張長方形嘅餐枱嘅一邊,而Cassy 就坐喺阿星嘅對面。點解三個人坐到咁騎呢?因為Cassy 話要同阿星對住坐,一嚟可以望住阿星,二嚟可以用 ...
Shanie都幾靚女喎!佢乜嘢年紀?

引用:
原帖由 licklickson 於 17/10/2022 10:10 發表 查看引用來源
Shanie都幾靚女喎!佢乜嘢年紀?
Cassy中學同學,都係35-36左右啦😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆