上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.9k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 11:32 發表 查看引用來源

Cassy中學同學,都係35-36左右啦😬
咁Cassy正好多!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 17/10/2022 11:47 發表 查看引用來源
咁Cassy正好多!😬
咁人地高,玩腳都可以有排玩嘅😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 12:53 發表 查看引用來源

咁人地高,玩腳都可以有排玩嘅😬
人哋仲有胸呢!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 17/10/2022 13:10 發表 查看引用來源
人哋仲有胸呢!😉
有空有空😬

原來咁耐冇更新過Shanie 嘅故事。Shanie 第4話~

Shanie 4

三個人摸住酒杯底,食住啲香口嘅餐前小菜,一晚剩係食西班牙嘅tapas,食tapas比起食正餐仲要醒神,因為阿星其實都已經比較少肉多菜,配合同Cassy 食飯可以一齊食;食西班牙嘅正餐例如海鮮飯之類其實都好大份,而且好heavy ,真係食完之後第二日都唔使食晏晝。所以食下tapas都好嘅,飲下酒,食少少,唔會過量,比較清啲嘅有好似pa amb tomàquet,用乾身嘅脆麵包配混合咗橄欖油同粗海鹽嘅蕃茄蓉搽上,簡單而又好食,咬下咬下就一盤,仲要食到你一啖阿星一啖咁,三個人輪流咬最後一塊麵包添。

飲飽食醉,就當然會放鬆啲,傾偈自不然會大膽啲。

Shanie 隻酒杯放喺阿星嘅手嘅不遠處,用右手喺酒杯嘅杯邊上面打圈,一路打,一路望住阿星,一路講:”You Hong Kong guys huh, al~~~~ways come here to look for girlfriends, but neva stay, al~~~~~ways left the girls here with broken heart leh!”

係?唔通阿Shanie你又試過?

”I ar, I neva met a Hong Kong guy tall like you leh, you know?”

唔………

“You have a big willie冇呀?”

咩?

呢個時候,Cassy 除咗佢隻高踭鞋,將佢隻腳伸咗過嚟小星星度………

“He’s 奧k la, just 牙包right size.”

阿Cassy 嘅長腿一路喺度虐待阿小星星嘅時候,Shanie 嘅手指亦都冇停過,喺個酒杯嘅支撐位置用食指同手指公喺度上下上下咁磨擦……………Shanie你想將支酒杯嘅支撐磨大啲咩?咁磨法阿星擔心支嘢會斷喎。

待續😬

都更新下Shanie 嘅故事先~

Shanie 5

呢啲尷尬嘅情況,好快就俾阿星打斷咗,大家都知阿星係一個冇乜情趣嘅人,啲咩浪漫情懷呀,此時此刻呀,郎情妾意呀果啲,會喺阿星一句話嘅情況下令到咩浪漫感都冇哂。

阿Shanie 同阿星講英文,話因為阿星嘅英文口音好好聽,阿Cassy 又話阿星拱拱冬話仲好聽,直頭好似啲配音員咁樣,非常磁性。阿星承認,阿星把磁性嘅聲線係會比起阿星嘅外表更加令到女性著迷,冇辦法啦,阿星後生嘅時候都做過廣告配音,都有啲講嘢發聲嘅技巧㗎。少開聲少惹禍,之但係飲茶食飯又點可以唔開聲嘅呢?

Shanie 望住阿星:「咁你拱下拱府話喺聽下啦。」咁你想聽啲咩呢?

Shanie 放開揸住酒杯嘅手,放咗上面度,露出搽咗黑色指甲油(!)嘅指甲,喺面上面輕輕彈。Shanie啲指甲油得咁靚應該都係出面做嘅,不過阿星留意到嘅其實並唔係佢啲指甲,而係佢啲又長又幼嘅手指,手指嘅皮膚偏白,手背輕輕咁浮現咗淡淡嘅青筋,呢,就好似呢張相咁囉。查實張相係阿星見到佢啲手指之後乘機攞個手機出嚟然後開聲話你唔介意阿星影下笑托香腮嘅美女係笑得幾甜嘅啩?就係咁,喺阿Shanie 未嚟得切俾反應阿星嘅時候,阿星已經好快手咁樣咔嚓一聲影咗佢。

嘩,阿星,Cassy喺度,你咁大膽嘅?超,阿星又唔係要追Shanie ,阿Cassy 同阿星又打得火熱,唔會介意嘅。

待續😬[attach]40106975[/attach]

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 07:13 發表 查看引用來源
都更新下Shanie 嘅故事先~

Shanie 5

呢啲尷尬嘅情況,好快就俾阿星打斷咗,大家都知阿星係一個冇乜情趣嘅人,啲咩浪漫情懷呀,此時此刻呀,郎情妾意呀果啲,會喺阿星一句話嘅情況下令到咩浪漫感都冇哂。

阿Shanie 同阿星講英 ...
咁梗係,Cassy正過佢咁多!不過佢咁寸又想喺床上面教訓下佢!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 09:06 發表 查看引用來源
咁梗係,Cassy正過佢咁多!不過佢咁寸又想喺床上面教訓下佢!😬
各有各好啦,每個女仔都總有佢特別嘅地方,硬係要比較又好似唔多公平,只能夠話Cassy 身材外貌出眾,Shanie 外表同身型都唔輸蝕😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 09:24 發表 查看引用來源

各有各好啦,每個女仔都總有佢特別嘅地方,硬係要比較又好似唔多公平,只能夠話Cassy 身材外貌出眾,Shanie 外表同身型都唔輸蝕😬
起碼冇咁大波吖!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 09:27 發表 查看引用來源
起碼冇咁大波吖!😬
有時又唔係只係大細嘅問題嘅,最緊要大家配合度高嘛😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆