上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.9k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 09:30 發表 查看引用來源

有時又唔係只係大細嘅問題嘅,最緊要大家配合度高嘛😬
你又知佢配合度高?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 09:33 發表 查看引用來源
你又知佢配合度高?😉
當刻唔知㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 11:33 發表 查看引用來源

當刻唔知㗎😬
之後就知道?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 11:34 發表 查看引用來源
之後就知道?😉
之後……………秘密😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 12:24 發表 查看引用來源

之後……………秘密😬
咁要快啲更新啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 12:40 發表 查看引用來源
咁要快啲更新啦!😬
咁………更新多一話啦😬

更新多一話先得~
Shanie 6

阿星當然知道Cassy 望住啦,而且感覺到Cassy 對阿星嘅不滿添,阿Cassy 嘅腳喺阿星調戲阿Shanie 嘅時候已經懲罰緊小星星添啦,腳趾用力夾咗小星星一下…………痛!

好啦,既然有人唔中意,阿星又影下你先得。阿星個手機一轉過去,都未開聲話要同Cassy 影相,Cassy 已經擺好姿勢嚟等,仲要縮返隻腳落地打側嚟坐,話側側地三七面先好睇咁話。

Shanie 喺阿星影緊Cassy 嘅時候,慢慢伸手摸住阿星大脾喺度掃,咩事呢?阿星望下Shanie,發現佢嘅眼神異常之俏皮,喺Shanie嘅一雙大眼睛入面,阿星睇到嘅,並唔係欲望,反而係頑皮。睇嚟Shanie 係一個好頑皮嘅女仔,趁阿Cassy 睇唔到嘅時候靜雞雞用手指掃阿星大脾,你真鬼馬。不過唔好,一嚟阿星已經有Cassy 一個咁好嘅紅顔,都冇乜必要揾多個女伴,二嚟雖然Shanie 係一個幾吸引人嘅女性,同Cassy 各有各特色,之但係經歷過之前Michelle 嘅事件之後,都係唔好喇,一陣又乸屎上身,俾人打多巴就唔好喇。

阿星決定唔理Shanie 嘅挑釁,扮成有啲醉睇佢唔到。之但係一個有啲醉意嘅女人,喺決定咗要找一個少少醉嘅男人麻煩嘅時候,又點會咁容易放過佢呢?

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 12:57 發表 查看引用來源
更新多一話先得~
Shanie 6

阿星當然知道Cassy 望住啦,而且感覺到Cassy 對阿星嘅不滿添,阿Cassy 嘅腳喺阿星調戲阿Shanie 嘅時候已經懲罰緊小星星添啦,腳趾用力夾咗小星星一下…………痛!

好啦,既然有人唔中意,阿星又影下你 ...
咁之後點?😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 13:36 發表 查看引用來源
咁之後點?😬
之後,就係之後嘅事啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 16:26 發表 查看引用來源

之後,就係之後嘅事啦😬
咁就要快啲更新啦!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆