上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 16:30 發表 查看引用來源
咁就要快啲更新啦!😬
又更新?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 20:53 發表 查看引用來源

又更新?😬
梗係!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 21:29 發表 查看引用來源
梗係!😬
又好😬

臨瞓又寫多段先~

Shanie 7

呢餐飯真係食到阿星周身唔聚財,先由結論講起,阿星係安全返到屋企,並冇俾任何人嚟到污辱嘅。典解會咁講呢?查實成件事係咁嘅。

話說阿星喺Shanie 用手指喺阿星大脾上面打圈打咗幾下之後,就乘機坐開少少,然後起身去厠所小解下清醒下。呢啲情景都真係好常出現,阿星話飲咗兩杯之後急尿呢個情況呀,你哋諗咗去邊?
人有三急就當然要去小解啦,阿星又當然唔會例外,都叫做係一個叔叔,急尿呢家嘢真係幾咁平常。阿星洗完手,喺鏡入面望下呢個四十有幾嘅四眼仔叔叔,好老實講,都真係唔覺有啲咩咁特別,除咗比平常男性高少少,橫少少,肚腩有少少之外,阿星都只係叔叔一個,有啲咩咁特別,會有咁多唔識嘅女人會覺得阿星好呢?不過呢個問題都已經唔係阿星今日先諗嘅嘢,亦都係一個已經諗咗好耐都冇答案嘅課題,所以都已經冇乜點諗,由得佢就咁算。

厠所嘅外面,通常唔係男人等女人,就係女人等男人㗎啦。阿星行出厠所,諗住行返去餐廳度同Cassy地會合,噢,大家都知道,商場入面嘅餐廳多數都唔係有自己嘅廁所,而係要啲食客行山長水遠咁行幾條石(啲榴槤國人叫行幾條街做行幾條石)先去到廁所嘅,行返去廁所都應該大概差唔多咁上下要一分鐘左右嘅時間。正喺阿星行出廁所門口,諗緊出到去應該係轉左定轉右先可以行返去餐廳方向嘅時候,男廁門口有另一碌杉楝咗喺度等緊阿星嘅到來。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 23:46 發表 查看引用來源
臨瞓又寫多段先~

Shanie 7

呢餐飯真係食到阿星周身唔聚財,先由結論講起,阿星係安全返到屋企,並冇俾任何人嚟到污辱嘅。典解會咁講呢?查實成件事係咁嘅。

話說阿星喺Shanie 用手指喺阿星大脾上面打圈打咗幾下之後,就乘機 ...
咁進取?

引用:
原帖由 licklickson 於 26/11/2022 00:55 發表 查看引用來源
咁進取?
你話阿星?😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-26 08:05 發表 查看引用來源

你話阿星?😬
梗係人哋!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 26/11/2022 09:05 發表 查看引用來源
梗係人哋!😬
查實阿星都好進取㗎😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-26 10:07 發表 查看引用來源

查實阿星都好進取㗎😬
進取先有得食!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 26/11/2022 10:20 發表 查看引用來源
進取先有得食!😬
食啲咩好?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆