上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.7k

引用:
原帖由 柒七仔 於 27/10/2021 17:57 發表 查看引用來源
星師兄,有無手感呀🤣
點解開新舖難嘅?
舊鋪太長啦,師兄們睇到眼花😬

星期四嘅黃太,大家又點睇呢?第6話~

黃太6

黃太咁樣壓制阿星,小星星有幾激動可想而知。阿星用一個好奇怪嘅姿勢行去咖啡店嘅座位度,黃太見到阿星咁,用佢嘅右手摸落阿星條西褲度,隔住西褲同小星星打招呼,然後笑住同阿星話:「好好精神喎你!」即係咁,阿星都係人,都係個男人,而且係一個鹹濕叔叔,俾黃太咁樣搞搞下,好難唔俾啲正常反應出嚟交代下。

黃太越摸,小星星越好反應,阿星真係有啲心驚膽跳,大庭廣眾喺咖啡店入面,雖然榴槤之國唔係咁多人咁富貴會喺星X克度食午餐,但都有三五七人坐喺度,就算佢哋都係好專心咁食緊佢哋嘅三文治同緊朋友傾偈又或者好專注咁睇緊書,都或者會有一兩個唔多專心嘅人,會睇到阿星俾個女痴漢咁嚟當街當巷大庭廣眾上下其手,阿黃太好似唔多介意如果有人睇到會點,不過阿星真係好介意。話哂榴槤之國都叫做係一個包頭族嘅國家,思想比較保守,雖然大部份嘅華人都唔係包頭族,但係思想開放又真係唔算得,一陣俾人當阿星同黃太喺公眾地方行為不檢,你話阿星情何以堪呢?

就喺阿星諗緊點樣話俾阿黃太知叫佢手下留情唔好喺咖啡店入面污辱阿星,阿星對於黃太嚟講應該都算係小鮮肉,咩呢?黃太都叫做大阿星幾年,阿星都叫做係鮮過所以阿星絕對有理由相信黃太對於鮮過佢嘅肉有一定嘅喜好。喺阿星個青豆咁大嘅腦仔喺度不停作出思想飄移嘅時候,黃太已經停咗手,攬實阿星請阿星食波餅嘅手亦都已經鬆開咗,返咗佢自己個位度好正經咁坐低咗,由得阿星同小星星兩個佇立喺咖啡枱面前,而黃太亦都用一個好平淡嘅表情,就好似頭先冇發生過任何事嘅樣喺佢張櫈度由下而上咁望住阿星,然後同阿星話:「坐低啦!仲企喺度做咩?」

查實頭先係咪阿星嘅幻覺呢?其實阿星係自己行入咖啡店,一路想像緊黃太垂涎阿星嘅美色而猴禽,而事實上阿黃太由頭到尾都冇做過任何嘅事呢?黃太見阿星粒聲唔出,好似有性障礙有口難言咁,顯得有啲唔耐煩,佢再次開聲:「唏呀,呢度人多呀,你係咪好想要唧?食完午餐我哋去玩好冇?」其實係阿星好想要,定係你好想要呢?

正所謂:

奇特步姿進店內
人妻手按小星星
英雄面露尷尬色
麻雀導彈施突襲
片刻光陰仿如年
黃太主動提開局

金翅無路可逃鳥!
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 07:25 發表 查看引用來源
星期四嘅黃太,大家又點睇呢?第6話~

黃太6

黃太咁樣壓制阿星,小星星有幾激動可想而知。阿星用一個好奇怪嘅姿勢行去咖啡店嘅座位度,黃太見到阿星咁,用佢嘅右手摸落阿星條西褲度,隔住西褲同小星星打招呼,然後笑住同阿星話:「好 ...
早晨,星爺,幻想與現實都差不多,黃太都想即食小星星😛

回覆 32# star_platina 的帖子

早呀師兄!黃太果然猴禽!
小星星有冇比佢強姦呀,哈哈🤣

引用:
原帖由 r6654c 於 28/10/2021 09:26 發表 查看引用來源

早晨,星爺,幻想與現實都差不多,黃太都想即食小星星😛
早呀師兄,幻想同現實嘅差距好大㗎,況且阿星唔興即食,雖然小星星好似唔太揀飲擇食😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 28/10/2021 09:30 發表 查看引用來源
早呀師兄!黃太果然猴禽!
小星星有冇比佢強姦呀,哈哈🤣
早呀7師兄,小星星周不時都俾人非禮㗎啦,不過阿星好識保護佢嘅,話哂小星星都唔識保護自己,幫佢隔一隔啲蚌精蛇精蜘蛛精白骨精果啲囉,唔係下下俾人捉入盤絲洞真係小星星鐵打都會軟😬

靜雞雞爆下黃太先~[attach]40062557[/attach][attach]40062558[/attach][attach]40062559[/attach]

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 16:06 發表 查看引用來源
靜雞雞爆下黃太先~400625574006255840062559
人瘦屁股都有咁大....戰鬥格...一定屌得好舒服

多謝星爺賜圖
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 16:06 發表 查看引用來源
靜雞雞爆下黃太先~400625574006255840062559

引用:
邊度🙄😮冇睇到!👀👀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆