上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  201.2k

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-28 18:01 發表 查看引用來源

即係好似呢啲?😬40062577
想問下,黃太真係比D咁深入嘅野你睇?🤔😮🤤

引用:
原帖由 柒七仔 於 28/10/2021 18:07 發表 查看引用來源
終於睇到,哈哈!之前miss哂🤣
又俾師兄睇到😬

引用:
原帖由 MAN818 於 28/10/2021 18:08 發表 查看引用來源
大姑窿😂😂😂😂
夠哂大😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 28/10/2021 18:10 發表 查看引用來源

清D呢😁🤗
畫面好清呀😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 28/10/2021 18:16 發表 查看引用來源

佢要證明自己吖嘛😬

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-10-28 18:16 發表 查看引用來源

點止睇呀…星爺...屌埋隻閪啦😅😜

又到星期五,俾阿黃太搞到阿星心猿意馬添。第7話~

黃太7

阿星最後都有坐低喺度,就照黃太嘅要求,坐咗喺佢隔離。黃太一路貼住阿星坐,將個身捱到阿星有咁接近得咁接近,黃太嘅碎花吊帶裙比較鬆身,而且佢本身都係比較瘦,所以當佢哄住阿星嘅時候,基本上吊帶裙入面嘅所有內容阿星都睇得一清二楚。黃太好享受阿星嘅光明正大咁望,咬住三文治望住阿星話:「香港人真係唔同,會咁大方望住。」查實唔係香唔香港人嘅原因,而係既然你咁大方,阿星作為一個有禮貌嘅人,點都要行注目禮嘅,呢個係對對方嘅專重嘛。

黃太一路望住阿星,一路咬住佢份三文治,一路對住阿星非常之好奇咁問長問短,係嘅,身為一個香港人,喺榴槤之國唔知點解係特別引人注目嘅。況且就算阿星唔講廣東話淨講英文,都會令到好多人以為阿星唔係一個華人,行出街一開口就已經先聲奪人,嚇親自己人。黃太一路用佢帶有榴槤之國口音嘅英文同阿星交談,一路用牙咬三文治,一路望住阿星個咀,突然間用廣東話問阿星:「你識講廣府話冇?」咁阿星識講英文之前都係講廣東話嘅,都叫做講得兩咀啦,你開到聲,阿星唯有答你囉。

黃太聽到阿星講廣東話,面色都變埋,應該話眼神露出羨慕嘅神色,然後嘆咗一口氣,同阿星講:「你拱拱苦話好好聽,把升又遲性,我覺得我好塞。」咩啲榴槤國嘅人真係好中意聽人拱香港嘅廣東話喎,拱多兩句你聽哩?

正所謂:

兩人貼身坐下來
英雄再行注目禮
明媚春光藏不住
人妻察覺心花放
得悉通曉廣府話
真情流露又渴望

金翅心如鹿撞鳥!
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-29 07:48 發表 查看引用來源
又到星期五,俾阿黃太搞到阿星心猿意馬添。第7話~

黃太7

阿星最後都有坐低喺度,就照黃太嘅要求,坐咗喺佢隔離。黃太一路貼住阿星坐,將個身捱到阿星有咁接近得咁接近,黃太嘅碎花吊帶裙比較鬆身,而且佢本身都係比較瘦,所以當佢 ...
早晨,星爺,睇嚟黃太唔會放過你😛

引用:
原帖由 r6654c 於 29/10/2021 08:18 發表 查看引用來源

早晨,星爺,睇嚟黃太唔會放過你😛
師兄唔好咁,講到阿星好似俾螳螂捉住嘅獵物,又好似喺蜘蛛網上面掙扎緊嘅蝴蝶,真係橙😬

回覆 57# star_platina 的帖子

黃太心諗,你都走唔出我五指山架啦,細路🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆