上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
148  202.2k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-13 09:43 發表 查看引用來源

身有不甘就梗㗎啦,阿星又唔係AV片男星,邊樹有咁多貨賣呢😬40094195
差條脷(要調理)喎😌🤭😅🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-13 10:30 發表 查看引用來源

要條脷?😬40094196
好👏🏻濕👍🏻潤!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-13 14:59 發表 查看引用來源

濕潤?好似咁?😬40094199
,
好難想象係d咩喎🤔……表達D乜呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-5 08:19 發表 查看引用來源
星期一,接住Karry嘅故事,Karry 第38話~

Karry 38

事主當時未有為意呢個訊號代表何種意思,只係勉強見到有水滴流出,就用腳趾公輕輕咁樣揩下,睇下果啲水究竟係乜水。不過事主勢估唔到疑犯係一個窮兇極惡嘅歹徒,而且智商極高 ...
師兄😏☕早啊!…你早上就寫(射)得咁犀利👏🏻👏🏻👍🏻
😌其實"佢哋(🤭男/女)"入欲(肉)未…邊個入先呢 ?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-12 09:21 發表 查看引用來源
今日放假,大家努力加油。Karry 第39話~

Karry 39

鹹濕慣犯同女事主相互糾纏,女事主將雙手搭咗上鹹濕慣犯嘅一雙揸住女事主包喺黑色deep V入面呼之欲出已經出咗一半嘅豐滿38D之上嘅一雙鹹🐷手之上,唔知係女事主企圖強行 ...
☕😁👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-19 08:48 發表 查看引用來源
話咁快就星期一,今日又熱又落雨,又濕又朝,大家小心啦。Karry 第40話~

Karry 40

女事主見鹹濕慣犯用佢嘅鹹鹹濕濕棒篤咗女事主幾下,即刻醒起自己未有著內褲,馬上用呢個優勢反客為主,將鹹濕慣犯嘅鹹鹹濕濕棒由拉鏈之下掏出,輕 ...
鹹鹹濕濕👍🏻🤭正👏🏻👏🏻

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-19 12:40 發表 查看引用來源
係人都會死,最緊要係爽死!😬
腦冲血😌🤭 high 爆!😅😅

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-9-19 13:17 發表 查看引用來源
唔係下面充血咩?😬
.

🤭😏你話事囉!🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-19 12:30 發表 查看引用來源
真係好耐冇更新Shanie,唔好以為Shanie走咗去~

Shanie 8

呢碌杉,並唔係Cassy 而係Shanie 。咦,埋咗單啦?(廢話,唔係嚟廁所企喺度做乜?)阿星冇預到Shanie 企喺男廁門口,問完佢見佢未答,就四圍望下,睇下Cassy 係咪去咗廁所未出嚟, ...
有插~圖嗎?😝🤭😅😅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆