上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
972  203.2k

引用:
原帖由 柒七仔 於 3/11/2021 10:34 發表 查看引用來源
早呀星兄!Cassy嘅應該唔會失望中有好多含意喎🤣
早呀7師兄,簡直含緣量極高啦😬

引用:
原帖由 boar36 於 3/11/2021 11:01 發表 查看引用來源
星爺唔使努力去識女士啦,以星爺嘅道行修為境界,何需費心 ........  浪蝶會自然埋身嘅!
師兄唔好咁,故事嘅嘢梗係要咁寫,阿星呢啲作下嘢大家笑下,依家嘅阿星其實冇咩女伴😬

米雪第2話~

米雪 2

由阿星度揸車去機場話遠唔遠,阿星跟咗Cassy返屋企等佢執埋行李,再車埋佢返阿星度食晚飯,冲埋個鴛鴦浴,第二朝先慢慢揸車兩個人拍住拖去機場,全程簡直係渡蜜月feel到爆。你有冇帶呢個呀?我攞埋呢個好冇?呢件衫靚唔靚?我聽日著呢件好冇?阿星一路睇住Cassy揀衫,一路欣賞佢只係著住一條底褲仔背住阿星喺個衣櫃前面一路揀衫,呢啲景觀真係無以復加啦。阿星喺度越睇越高興,小星星就越慶越想睇,唔得,阿星唔能夠任由小星星咁自把自為咁曵嘅,曵嘅小朋友係要懲罰嘅。

喺阿星一路內心交戰嘅同時,仲要同小星星內戰,一念天堂一念地獄呀小星星,忍多一陣,返到阿星度先搞搞震啦好冇?阿星算得上係有節制嘅人,係小星星冇啫,小星星係冇乜節操嘅,所以如果阿星唔勒住佢,睇怕佢都出咗好多………………事。喺阿星同小星星天人交戰緊嘅時候,Cassy走埋嚟,騎咗上阿星大脾度,用佢只係俾單薄嘅底褲仔包住嘅性感地方喺阿星大脾上面一路磨,一路開聲話:「好好睇?係咪好中意睇?依家夠唔夠接近,可以睇得清楚啲?」Cassy用又甜又腻嘅聲線,問阿星呢啲咁嘅問題,而且35F嘅距離同阿星都只係一手之隔,柔軟嘅35F,喺阿星嘅眼前有節奏咁搖晃,真係令人嘆為觀止。

呢啲情況,阿星係唔可以咁冇禮貌唔答人嘅,所以阿星一手攬住Cassy條纖腰,將佢拉過嚟阿星處,Cassy亦都好配合,俾阿星拉埋嚟嘅時候就伸出雙手勾住阿星條頸,大家喺度互望。查實大家仍然有啲距離,因為阿Cassy宏偉嘅35F已經貼住阿星嘅頸同埋面,兩點淺棗紅色輕輕咁搖晃,喺阿星塊面度掃,令到阿星面又痕,心又痕,小星星就直頭周身痕。

阿星抬高頭望住Cassy,而Cassy就耷低頭嚟同阿星錫咀,阿星呢啲抬高頭嘅時候真係唔多,又真係幾新奇。錫咗一陣,Cassy開聲:「不如我哋快啲執嘢走囉。」咁快?唔攬多陣抱多陣望多陣先?Cassy笑:「有人好急急,我哋快啲去攬攬。」又俾你知道小星星嘅想法,好,咁你快啲執埋衫,阿星都好心急。

正所謂:

啟程前夕共相處
伊人理裝星跟前
玲瓏浮凸挑慾火
思想交戰頗勞累
急不及待比翼去

金攰辣着阿星鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 4/11/2021 08:35 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........
金翅辣着鳥!      

啟程前夕共相處
伊人理裝星跟前
玲瓏浮凸挑慾火
思想交戰頗勞累
急不及待比翼去 ...
師兄都知小星星俾Cassy辣着鳥😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 4/11/2021 08:53 發表 查看引用來源
早呀星兄!未出發小星星就咁曳!去到就不得鳥🤣
小星星有時真係唔多聽話😬

引用:
原帖由 boar36 於 4/11/2021 15:52 發表 查看引用來源
咁攪法,實行火冒三千丈啦!
小星星之火,可以撩原喎😬

引用:
原帖由 MAN818 於 4/11/2021 16:36 發表 查看引用來源
小星星之火,可以搞出人命呀
某搞某搞😬

引用:
原帖由 boar36 於 4/11/2021 16:44 發表 查看引用來源

呢句真呀!!
某啲咁嘅樹😬

引用:
原帖由 MAN818 於 4/11/2021 17:15 發表 查看引用來源
交配本來就是要延續下一代,你應該為人類著想.....啊😅😅
阿星係同女伴交流啫😬

引用:
原帖由 MAN818 於 4/11/2021 17:24 發表 查看引用來源
我知道....是體液交流.....系咪呀🤭🤭😜😜
濕濕復濕濕😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆