上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
972  203.4k

引用:
原帖由 boar36 於 30/11/2021 12:03 發表 查看引用來源
噴射完先打 ....  會過癮啲嘅!!
係咩係咩,真係要搞到噴下先搞得,最驚佢噴飯😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 30/11/2021 12:16 發表 查看引用來源
師兄好似對米雪無咩興趣咁喎!點解嘅?
即係咁,雖然佢都係唔錯嘅女士,不過唔多啱阿星胃口😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 30/11/2021 13:10 發表 查看引用來源
做咩do咀呀?一定係師兄激嬲人啦🤣
呢個係果晚之後嘅故事,留意啦😬

引用:
原帖由 柒七仔 於 30/11/2021 13:11 發表 查看引用來源
咁同你之前幾位又真係差啲嘅!
真人都唔錯㗎,有前有後,笑多啲會更好😬

星期三凍冰冰,睇下Michelle點樣對住阿星冷冰冰,第21話~

米雪 21

Michelle上咗阿星架車,手上面仍然揸住頭先包嘢,因為頭先阿星同佢已經經歷咗一次躲避球式嘅交接。Michelle一路遞包嘢埋嚟,一路要阿星接,阿星就一路左閃右避,一路將雙手放喺背後唔去接;越避越遠,已經避到去門口度,Michelle見阿星縮下避下已經走到去酒店玻璃門口,而佢就因為阿星嘅瘋癲行為而企定喺度,一時之間唔知點樣好。係嘅,阿星個人咁死長喺度左閃右避,就好似一碌竹咁喺度左搖右擺,係異相啲。Michelle追住阿星行咗幾步,最後因為阿星閃閃避避咁埋到去架SUV度而停低望住阿星,手上面嘅一大包,最後亦都放低咗。

阿星見佢企定定咗冇哂反應,即刻大聲同佢話:上車啦,去食飯!然後自己上咗車開着引擎,再打開乘客位嘅車窗搖手示意佢埋嚟。

Michelle最後就慢慢行埋嚟阿星架車度,打開車門上咗車喇。

Michelle喺車上面攬住佢話俾阿星嘅一大包嘢,一路望住揸緊車嘅阿星,然後開聲:「你咩人嚟㗎?俾嘢你又唔接,又唔開門俾女人上車,你咁冇禮貌!」阿星香港人呀,事事講求效率,係冇禮貌啲㗎啦。各位,並非阿星要講衰香港人,而係阿星乘機要同佢玩下咁啫,唔巧介意。

正所謂:

高妹包裹沒離手
皆因星星左右閃
座駕之內不罷休
嬌罵英雄欠禮貌
實為遊戲一部份

金翅玩嘢鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 boar36 於 1/12/2021 08:50 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........
金翅玩嘢鳥!     

高妹包裹沒離手
皆因星星左右閃
座駕之內不罷休
嬌罵英雄欠禮貌
實為遊戲一部份
早晨boar師兄,師兄犀利,金翅玩嘢鳥😬

引用:
原帖由 boar36 於 1/12/2021 10:05 發表 查看引用來源
哈哈,星爺玩嘢 ......  咁小星星有無嘢玩吓先?
Michelle唔玩得㗎😬

星期四嘅早上,Michelle嘅凌厲眼神,令人望到打冷震。米雪第22話~

米雪 22

Michelle一路望住阿星唔出聲,阿星就開始用唔湯唔水嘅聲線唱阿學友嘅歌。「你可唔可以唔好再唱呀!」好明顯,Michelle唔識得欣賞阿星美妙嘅歌聲。

阿星望住佢,再冇唱歌唱出聲,只係輕輕咁哼出音樂,Michelle見阿星唔唱唔唱仍然喺度唱,再次展現出佢凌厲嘅眼神,用沉默嚟對待阿星。去到餐廳,有過上次嘅經驗,阿星知道俾個surprise佢好過問佢想食乜。查實佢想食乜並唔係阿星所要考慮嘅,反而係揾間餐廳食餐好嘅然後睇埋份報價。Cassy喺度嘅話就好容易揾到食好西嘅地方,兩個人去撑枱腳,佢飛咗,阿星就要食自己喇,你話係咪揾個好地方食好西緊要呢?

車住Michelle兩個人一粒聲都冇,連眼神接觸都唔搞,阿星承認,阿Michelle嘅眼神係非常之凌厲嘅,俾佢望住,不期然有感覺想將個頭放喺地上面,任由佢用着住黑絲黑裙嘅長腿(查實Michelle唔多高,矮過Cassy,不過雙腳纖幼,睇落係幾長嘅)踩住阿星個頭嚟糟質……………唏,乜你哋成日偷睇阿星嘅內心世界嘅?

阿星唔望佢,並唔代表佢唔望阿星,揸車揸咗一段時間,Michelle終於忍唔住開口:「你車我去邊度?」食飯啦嘛,唔通車你去賣咩?就到啦。今次阿星叻叻啦,車咗佢去首都區另一面嘅一楝大型商業中心樓下嘅商場度,有酒飲㗎呢度,唔會捉㗎。

正所謂:

高傲乘客默無言
英雄亨歌她反對
無奈只發曲音調
凌厲雙眸迎面來
結果車廂轉沉靜
還是要問落腳點

金翅食好西鳥
(待續)😬

引用:
原帖由 r6654c 於 2/12/2021 09:35 發表 查看引用來源

早晨,星爺,食好西肯定重要啦,但食完好西你今晚可能要奶....😛
唔巧啦,唔係個個都想奶囉😬

引用:
原帖由 boar36 於 2/12/2021 10:26 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了   又來鳥  ........   金翅要食好西鳥!     

高傲乘客默無言
英雄亨歌她反對
無奈只發曲音調
凌厲雙眸迎面來
結果車廂轉沉靜
還是要問落腳點 ...
金翅食好西,食完就一路向西鳥😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆