上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  203.2k

回覆 908# star_platina 的帖子

同佢傾完都未必肯放你走,哈哈!

引用:
原帖由 柒七仔 於 6/1/2022 12:57 發表 查看引用來源
同佢傾完都未必肯放你走,哈哈!
唔會落閘放狗啩?😬

回覆 912# star_platina 的帖子

不過會 落閘  放口喎  ☺

引用:
原帖由 boar36 於 6/1/2022 14:33 發表 查看引用來源
不過會 落閘  放口喎  ☺
咁好大鑊😬

又到星期五,米雪第48話~

米雪 48

阿星臨走都有同Michelle抱咗一下,等佢安心。而佢嘅反應就係:「我完全唔覺得你有啲咩吸引到我,你都係快啲走。」呵,既然任務已經完成,阿星都係功成身退喇,唔係一陣小星星又搞搞震就真係肉鬼酸。

臨走嘅時候,Michelle都係用佢一貫嘅頣指氣使態度叫阿星聽朝返嚟車佢去機場,咦,阿星幾時變咗你師機嘅呢?不過算啦,聽日阿星都係要去接Cassy機,車埋你去都冇乜所謂。

機場啲嘢食都係咁上下啦,你想食好啲有個好位坐下就要入到去去貴賓室先叫做似樣少少囉。快啲送咗Michelle入去穩陣,雖然阿星同佢冇搞到啲咩出樣,但係都係少接觸佢穩陣。

送走Michelle之後,阿星就攞住本書喺咖啡店度刨書,等Cassy落機喇。哼哼,阿星刨書嘅速度都出咗名快,同阿小星星不相上下,喺阿星本書刨到差唔多完,阿星估計Cassy應該差唔多落機嘅時候,電話就響起喇,咩呢?唔俾阿星掛住阿Cassy嘅咩?

Michelle嘅事算係告一段落,起碼阿星以為已經完滿。一個星期之後,Michelle趁阿星夜晚冇嘢做,打視頻嚟揾阿星。

正所謂:

臨別摟抱示安慰
冷言一語來回敬
半令式為柴可夫
送別高傲迎嘉倩
奇特事件終落幕
週過波瀾又再起

金翅功成身退輕鬆鳥
(待續)😬

早晨  星爺,寫好了  又來鳥 ...... 金翅功成身退輕鬆鳥!     

臨別摟抱示安慰
冷言一語來回敬
半令式為柴可夫
送別高傲迎嘉倩
奇特事件終落幕
週過波瀾又再起

引用:
原帖由 star_platina 於 7-1-2022 07:41 發表 查看引用來源
又到星期五,米雪第48話~

米雪 48

阿星臨走都有同Michelle抱咗一下,等佢安心。而佢嘅反應就係:「我完全唔覺得你有啲咩吸引到我,你都係快啲走。」呵,既然任務已經完成,阿星都係功成身退喇,唔係一陣小星星又搞搞震就真係肉鬼 ...
michelle vid call u... then cassey spank u HAHAHAHA

引用:
原帖由 boar36 於 7/1/2022 08:53 發表 查看引用來源
早晨  星爺,寫好了  又來鳥 ...... 金翅功成身退輕鬆鳥!     

臨別摟抱示安慰
冷言一語來回敬
半令式為柴可夫
送別高傲迎嘉倩
奇特事件終落幕
週過波瀾又再起 ...
簡直輕鬆到不得鳥😬

引用:
原帖由 cx829 於 7/1/2022 11:29 發表 查看引用來源

michelle vid call u... then cassey spank u HAHAHAHA
Aiya of course cannot let her know la ma, she'll get jealous la😬

星期一涼浸浸嘅早上,米雪第49話~

米雪 49

喂?咩事?「你唔識正正經經同人講嘢嘅咩?」Michelle一開聲就一句頂埋嚟。阿星依起棚因為細個食四環素搞到大個變成啡色嘅牙望住佢,然後話:唔識,咁係咪可以收線?「你就想!我係打嚟想話俾你知有個幾好嘅男人追我,睇你唔出,真係改咗我嘅命運。」查實阿星改咗你嘅信念啫,唔係命運。「哼,我話係就係啦。」呵,梗係有好事發生啦?

Michelle企喺厠所度,一路落妝一路話:「佢想約我出街呀。」咁你咪去囉。「我知呀,就係想問下你佢係咪真心想約我囉。」Michelle一路落睫毛液,一路大細眼對住個鏡頭話。你………不如落埋妝先同阿星傾啦好嘛?「咩啫?你又唔係未見過,你都睇哂啦!」阿星好似冇睇哂囉好冇?「我都唔介意,你咁多聲氣,係咪男人嚟㗎你?」咁講番頭先個話題,你想問咩話?「我話呀,佢聽日約我,我著咩衫好呀?」阿星好似唔多識揀衫喎,況且你成日都著到黑咪抆,鬼知咩?

Michelle聽完之後退後咗兩步,等阿星睇到佢做乜。Michelle保持一貫作風,喺浴室入面著得好少,矇矓嘅畫面唔知係因為浴室嘅蒸氣,阿星部手機嘅解像度低,定抑或係阿星老花太犀利,真係睇到阿星眼都瞇埋先睇到Michelle身上只剩番一件黑色小背心同埋黑色三角褲,條三角褲嘅背後,即係用嚟包住Michelle渾圓而柔軟嘅兩塊嘅地方,好似唔多覺有幾多布,咁究竟係冇布,定係有布呢?

喺咁嘅情況底下,阿星望住個手機屏幕好,定望第二度好?

正所謂:

高傲語話如兵刃
果真命運轉乾坤
裙下之臣現身來
還問英雄索意見
視像迷矇見胴體
星星雙目難專注

金翅望到眼都花埋鳥
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆