上一頁下一頁
發新話題

榴槤之國番外篇

收藏  |  訂閱
1.9k  202.4k

早晨 星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅軒士出現鳥!     

女士盡情來享膳
心理問題只輕嚐
道是不適未開懷
洽商業務腹響鳴
南茜邀請濟五臟
艾妮粉臉泛胭紅

引用:
原帖由 r6654c 於 13/1/2022 08:35 發表 查看引用來源

早晨,星爺,可能2位女仕以前都有D親蜜活動😛
有啲咁嘅樹?典解阿星當時睇唔到嘅呢?😬

引用:
原帖由 boar36 於 13/1/2022 09:12 發表 查看引用來源
早晨 星爺,寫好了 又來鳥 ..... 金翅軒士出現鳥!     

女士盡情來享膳
心理問題只輕嚐
道是不適未開懷
洽商業務腹響鳴
南茜邀請濟五臟
艾妮粉臉泛胭紅 ...
如果當時師兄在場,阿星應該可以問下你睇到啲咩軒士,等阿星救命😬

回覆 969# star_platina 的帖子

師兄,結果有咩好嘢食呢?

引用:
原帖由 柒七仔 於 13/1/2022 10:21 發表 查看引用來源
師兄,結果有咩好嘢食呢?
結果…………食咗啲不得了嘅嘢😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-13 10:18 發表 查看引用來源

如果當時師兄在場,阿星應該可以問下你睇到啲咩軒士,等阿星救命😬
軒士就喺  .... 佢哋兩個喺有啲嘢嘅,最終會勾你入局 PPP  

引用:
原帖由 boar36 於 13/1/2022 10:32 發表 查看引用來源

軒士就喺  .... 佢哋兩個喺有啲嘢嘅,最終會勾你入局 PPP  
咁樣…………好大件樹喎😬

回覆 977# star_platina 的帖子

唔會啦 星爺,多 P 喺你嘅強項嚟㗎嘛!

引用:
原帖由 boar36 於 13/1/2022 11:50 發表 查看引用來源
唔會啦 星爺,多 P 喺你嘅強項嚟㗎嘛!
師兄唔巧咁,阿星玩唔起呢啲咁體力勞動嘅嘢㗎😬

凍冰冰嘅星期五,等阿星食少少嘢暖下肚先好冇?南茜第3話~

南茜 03

Nancy住喺麻甩甲偏遠嘅郊區嘅獨立屋屋苑度,裡面全部都係獨立屋,三層嘅獨立屋起碼應該有4000呎咁上下,屋入面冇人,咁大間屋得你一個人住?唔悶咩?Nancy望住阿星悠然自得咁話:「我同個女兩個人住,咁啱佢去咗朋友度幾日未返啫。你同Elly坐啦,我斟嘢你哋飲。」真係有錢人嘅生活,阿星同Elly喺紅色梳化度坐低,查實一樓嘅廳比起樓下嘅大廳舒服,燈光柔和好多,而且梳化係果啲貴妃梳化型,不過阿星當然唔會咁大膽坐去貴妃櫈上面咁唔客氣啦,第一日去到人地屋企就大模大樣咩?

Elly坐喺阿星旁邊,輕輕咁捱住阿星,唔,你咁嗲,搞到阿就嚟忍唔住想錫你喎,你唔驚俾Nancy睇到咩?Elly笑笑,輕輕攬住阿星,抬起頭就向阿星索吻。喂喂,一陣阿Nancy出嚟俾佢睇到會唔會唔係幾好呢?之但係阿Elly柔軟嘅舌頭已經伸咗入阿星個口入面,都唔由得阿星話唔好囉。既然係咁,阿星真係唔理得咁多,你都唔怕俾人睇,阿星就樂得攬住呢個今日全日都冇攬住嘅Elly喇。

「咳咳!你兩個停一停,飲杯嘢先啦好冇?」咦,乜原來Nancy你出咗嚟,阿星忘咗形添。Nancy望住阿星,好仔細咁喺度打量,然後慢慢開聲:「你同佢(指住Elly)開始咗幾耐?」都有個幾月囉,呵?阿星拖住Elly嘅手望住佢嚟答Nancy。Elly呢個時候突然間紅都面哂,但係眼神入面充滿喜悅。Nancy呢個時候望下Elly,又再望下阿星,然後叫阿星:「你飲完嘢我哋就去食嘢啦。」好呀,阿星堅係肚餓,一陣去邊度食?杯涼水甜甜哋,但係味道有啲怪怪哋,咩嚟?Nancy笑笑:「飲完你咪知~~~」乜你笑得咁詭異?做乜啲嘢係咁氹氹轉?咩事?

正所謂:

登堂入室來探訪
倘大豪華顯氣派
艾妮輕偎星身傍
情不自禁起舌戰
南茜原來早在傍
獨特飲品味怪異
仿佛伏筆藏其中

金翅有料到鳥
(待續)😬

上一頁下一頁
發新話題