[不能說的性事] 唔明為何女友做到頂唔順叫停?

收藏  |  訂閱
30  9.2k

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-11-5 14:30 發表 查看引用來源
我都好想試下高潮迭起,慾仙慾死...
唔知我有冇呢啲機會呢?

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-11-5 14:30 發表 查看引用來源
我都好想試下高潮迭起,慾仙慾死...
唔係卦.....咁大個人都未試過❓

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-5 10:15 發表 查看引用來源
如果G点又如何呢?
那一定會比較好 畢竟不像陰蒂的直接刺激 很酸軟很麻痺
高潮是有高潮 但也很難受 尤其是如果男生的手指頭粗糙的話還會很痛
(像我老公 從不塗什麼潤手液 他說是女人的東西)
可是儘管男女身體構造不一樣 女生可以在同一次性愛中得到多次高潮
但太多的話一樣不好受 我自己來說四次已經很足夠
不過我知道有些人可以很多

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-10 10:41 發表 查看引用來源

那一定會比較好 畢竟不像陰蒂的直接刺激 很酸軟很麻痺
高潮是有高潮 但也很難受 尤其是如果男生的手指頭粗糙的話還會很痛
(像我老公 從不塗什麼潤手液 他說是女人的東西)
可是儘管男女身體構造不一 ...
從你所講,你老公似乎不是一個細心的男人,所以未能掌握性愛上的技巧去提高質量,否則你應該不會滿足於那幾次高潮。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-11 04:38 發表 查看引用來源
從你所講,你老公似乎不是一個細心的男人,所以未能掌握性愛上的技巧去提高質量,否則你應該不會滿足於那幾次高潮。
女性的高潮係好睇對手同當時大家嘅狀態,我嘅記錄係對方嚟咗8次,可惜真係記錄,只此一次,平時一半都無 😅

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-11 04:38 發表 查看引用來源
也不能這樣說 幾次高潮之後雙腿酸得要命 整個人像麻痺一樣 有點難受 是心裡真的有一點點不想再要 不是他給不了

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-12 06:48 發表 查看引用來源

也不能這樣說 幾次高潮之後雙腿酸得要命 整個人像麻痺一樣 有點難受 是心裡真的有一點點不想再要 不是他給不了
這情況就像女方給抽插到腳軟,會不想再來的

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-12 06:48 發表 查看引用來源

每個人反應和感受都有分別。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-12 11:52 發表 查看引用來源
每個人反應和感受都有分別。
男&女都一樣, 黎完高潮只想即刻瞓教.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-11-12 17:55 發表 查看引用來源

男&女都一樣, 黎完高潮只想即刻瞓教.
我還要做家務 🥲

前往最後回覆