[不能說的性事] 唔明為何女友做到頂唔順叫停?

收藏  |  訂閱
30  9.3k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-12 17:58 發表 查看引用來源

我還要做家務 🥲
可以休息一會才做家務吧。或是睡前才happy

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-12 17:58 發表 查看引用來源

我還要做家務 🥲
所以話你老公又唔細心又唔體貼,佢應該主動幫你做家務啦!
如果我愛一個人,當然我會想佢幸福快樂,好自然就會好想減輕佢嘅辛勞,見到佢開心,自己就會更開心,這就是真愛麻。

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-13 05:59 發表 查看引用來源
所以話你老公又唔細心又唔體貼,佢應該主動幫你做家務啦!
如果我愛一個人,當然我會想佢幸福快樂,好自然就會好想減輕佢嘅辛勞,見到佢開心,自己就會更開心,這就是真愛麻。 ...
不是啦 沒什麼粗重家務 只是收一收飯桌罷了
我全職在家他也堅持找個鐘點傭人處理衛生 我做的只剩下一日三餐 所以他已經非常體貼了

還有我感覺好像是你們男生高潮之後更想睡覺😂
我只是累和腿酸 但沒有很強烈的睡意

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-13 11:47 發表 查看引用來源

不是啦 沒什麼粗重家務 只是收一收飯桌罷了
我全職在家他也堅持找個鐘點傭人處理衛生 我做的只剩下一日三餐 所以他已經非常體貼了

還有我感覺好像是你們男生高潮之後更想睡覺😂
我只是累和腿酸 但沒有很強烈的睡 ...
😦😦“只是收一收飯桌”都算是家務!🤔🤔🤔

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-13 16:52 發表 查看引用來源
😦😦“只是收一收飯桌”都算是家務!🤔🤔🤔
嘻嘻嘻嘻 家裡的事務
就是家務嘛 😂

引用:
原帖由 katieW 於 2021-11-13 17:15 發表 查看引用來源

嘻嘻嘻嘻 家裡的事務
就是家務嘛 😂
幸福的女人啊!😄😄😄

引用:

我還要做家務 🥲
囡囡黎高潮, 番晒白眼, 嗌到差d斷氣. 之後, 一定瞓到死豬咁樣

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-5 06:04 發表 查看引用來源
試過很多次高潮迭起好多次後,女友話太刺激了頂唔順叫我不要再繼續,其實我看過好多AV片都沒有這情況出現,女性不是越刺激越興奮越想要咩?
我覺得這是正常的,我老婆都會這樣,佢話太刺激,頂不住,話我每動一下,佢成個人就好似被電了一下,佢個頭好暈。

我都試過老婆M到時,佢幫我手打,當我出左野佢仲不停手,我都敏感到頂唔順叫佢停,情況一樣。

你無試過咩?
引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2021-11-5 14:30 發表 查看引用來源
我都好想試下高潮迭起,慾仙慾死...

引用:
原帖由 giraffe2 於 2021-11-5 06:04 發表 查看引用來源
試過很多次高潮迭起好多次後,女友話太刺激了頂唔順叫我不要再繼續,其實我看過好多AV片都沒有這情況出現,女性不是越刺激越興奮越想要咩?
以前體能唔好嘅時候,我老婆Sugar好耐先有上述嘅情況,自從練番體能之後,每一次佢都係咁樣

前往最後回覆