上一頁下一頁
發新話題

SP舊相 加咗相 #59 #98

收藏  |  訂閱
166  50.3k

回覆 50# licklickson 的帖子

嘩對波好正呀!師兄食得是福

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-9 23:47 發表 查看引用來源
咁之後點解分開咗?
有人想追佢,佢想正正經經拍拖,重新生活,所以分開

引用:
原帖由 ruler 於 2021-11-9 23:50 發表 查看引用來源
嘩對波好正呀!師兄食得是福
所以有得食好食,第時冇得食時,就後悔莫及😂😂

大家都自動波 冇再聯絡 !

引用:
原帖由 sinar45 於 2021-11-9 23:56 發表 查看引用來源

所以有得食好食,第時冇得食時,就後悔莫及😂😂
如見到面 會否打埸友誼波 😂

引用:
原帖由 cwong3689 於 2021-11-10 00:14 發表 查看引用來源
如見到面 會否打埸友誼波 😂
唔知呀!呢啲嘢隨緣喇😂

第一Q 如何開始成功

引用:
原帖由 sinar45 於 2021-11-10 00:19 發表 查看引用來源

唔知呀!呢啲嘢隨緣喇😂
一切順其自然,對方要是有興趣自會配合同樂

引用:
原帖由 pineapple006 於 2021-11-10 07:06 發表 查看引用來源
一切順其自然,對方要是有興趣自會配合同樂
第一次發生係幫佢整完電腦,之前同佢傾電話/whatsapp,有事大家都會講下咸濕嘢,有次佢叫我幫佢整下部電腦,我話整完電腦,之後整埋你😂,佢話睇吓點,跟住約好時間,其實都下幫佢裝返D software,同防毒軟件,中途話比佢知,有啲software有乜用,又試吓抽下水,佢只係話"整還整咪多手",但就冇避開,大家依然坐埋一齊。到搞掂晒部電腦後,我伸手揸佢個波,佢叫咗一聲,我話幾軟熟喎,幾好揸手,跟住我又伸手,想揸多下,佢輕輕避開,仲話喂整完好走啦,我話之前話過,整完電腦到整你囉😂,跟住佢話你講真㗎,咁我攬住佢話,你唔想嘅,唔通我逼你咩,佢係到諗緊時,我話冇所謂啦,比我揸多下波同pat pat啦,之後我錫多啖佢額頭諗住走人,跟住佢話佢多過兩件,肚皮同埋下面都啲鬆,怕我見到介意,同插得冇咁爽,我話咁大家玩多啲前奏囉,之後就除大家嘅衫褲,一齊去沖涼,我覺得佢個肚皮又唔算好肚,反而有種成熟嘅女人味道,至於下面以生過嚟計,都唔算鬆,同未生過嘅女人比,當然冇咁緊啦,不過插起嚟都好正

加多張相

附件

引用:
原帖由 sinar45 於 2021-11-10 16:47 發表 查看引用來源
加多張相
你唔會係用Sinar機影架話?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆