上一頁下一頁
發新話題

買左新玩具比老婆

收藏  |  訂閱
117  27.3k

sp睇到啦 都即刻去買XD 佢成日都話搵到水制要搞到我典黎典去

唔搞到成個身紅哂(我高潮反應)係唔會停

就算停都係一陣 再入過XD

回覆 41# 淫亂小魔星 的帖子

當你試過這兩支野,比SP搞到典黎典去叫晒救命,我都希望你喜歡我的推介

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-24 11:31 發表 查看引用來源
當你試過這兩支野,比SP搞到典黎典去叫晒救命,我都希望你喜歡我的推介
sp會領哂D功勞XD

回覆 22# Talltree888 的帖子

之前都買過幾支比老虎玩,但𠳔覺得太膠,同我個條好大分別,𠳔鍾意用真插正好多,起碼有溫度先

引用:
原帖由 bp-6m 於 2021-11-24 11:43 發表 查看引用來源
之前都買過幾支比老虎玩,但𠳔覺得太膠,同我個條好大分別,𠳔鍾意用真插正好多,起碼有溫度先
咁真係質地問題 唔講溫度 果隻硬度 俾人強制插入正到呢

回覆 45# 淫亂小魔星 的帖子

我又買咗部自動伸縮炮機比𠳔玩,𠳔又話太硬,吾舒服,好難搵到合適岩𠳔

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-24 12:14 發表 查看引用來源

咁真係質地問題 唔講溫度 果隻硬度 俾人強制插入正到呢
綁住強制插入?

引用:
原帖由 bp-6m 於 2021-11-24 11:43 發表 查看引用來源
我老婆都話用我條9最好(在我面前當然這樣講喇), 但當用左我上面相那條粉紅色的玩具,佢連自己姓什麼都不知了。

引用:
講漏左,唔好貪平,用在老婆身上的要買好一些質量的,我之前就是貪平,好大膠味仲搞到老婆下面敏感,比佢罰我停賽。

至於溫度,我在開波之前先把假9放在暖水裡,到用時,插入佢下面時就暖暖的,好好多!

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-23 15:12 發表 查看引用來源

我都有同我老婆玩玩具,是一種情趣
好勁咁喎 邊到買?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆