上一頁下一頁
發新話題

買左新玩具比老婆

收藏  |  訂閱
117  27.3k

回覆 50# hihi101 的帖子

網上買的,現在網上買好方便

我女人唔鍾意假九插入
但係鍾震棒震陰核
我邊插邊用震棒震核

好快高潮。癲咗咁大叫
不過未試過潮吹
引用:
原帖由 bp-6m 於 2021-11-24 11:43 發表 查看引用來源
之前都買過幾支比老虎玩,但𠳔覺得太膠,同我個條好大分別,𠳔鍾意用真插正好多,起碼有溫度先

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-24 10:58 發表 查看引用來源

師姐,比你感受下兩條玩具的大細,個支玉色假狗,真係好粗嫁
我都好想買你嗰條假9, 但係問題係我本身又唔夠粗又唔夠長,如果套咗條假9落去,好容易會甩出嚟。

引用:
原帖由 88yes 於 2021-11-25 15:42 發表 查看引用來源
我女人唔鍾意假九插入
但係鍾震棒震陰核
我邊插邊用震棒震核

好快高潮。癲咗咁大叫
不過未試過潮吹

以前都會玩到噴到成地都喺水,宜家𠳔怕吵醒小朋友,所以要等去旅行先有得回味,𠳔話我手指好得

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-11-25 15:52 發表 查看引用來源

我都好想買你嗰條假9, 但係問題係我本身又唔夠粗又唔夠長,如果套咗條假9落去,好容易會甩出嚟。
老實講,我的size都係好普通,所以才想扮大,一般都係搞到老婆興合合,我硬晒,就套假狗,我硬左就唔好容易會甩出嚟。

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-26 09:34 發表 查看引用來源

老實講,我的size都係好普通,所以才想扮大,一般都係搞到老婆興合合,我硬晒,就套假狗,我硬左就唔好容易會甩出嚟。
咁大碌佢會唔會頂唔順?

引用:
原帖由 88yes 於 2021-11-25 15:42 發表 查看引用來源
我女人唔鍾意假九插入
但係鍾震棒震陰核
我邊插邊用震棒震核

好快高潮。癲咗咁大叫
不過未試過潮吹

我都用過震棒,入兩粒AA電那種,試過用用下沒電,搞到老婆半天吊

之後比我發現一直放係床頭個Osim仲正,平時用這個Osim按背按肩,晚上就用來按老婆粒豆豆

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-26 09:38 發表 查看引用來源
咁大碌佢會唔會頂唔順?
真係幾大碌,比我個碌大好多,初頭幾次用佢都話頂唔順,之後就好些,但到要慢慢入

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2021-11-15 00:09 發表 查看引用來源
老婆同我結婚前都係乖乖女,拍左拖之後比我打開左性慾之門。買左個震蛋比佢,每次搞野一路插一路震,就好快高潮。
上個月買左新玩具比佢,之後就發現新大陸,原來老婆係好易潮吹。第一次用新玩具,我一路用口幫佢,佢就一路玩,幾分 ...
我都鍾意用性玩具玩女友真係好正架, 試過好多次,好似用震旦,震棒之類既玩具黎刺激女仔既陰核, 可以好快就令佢地好興奮!入面話咁易就濕晒, 好想比條硬J入去。震多一陣就連高潮都黎埋!真係好 work !

試過同幾條女玩過, 17至20歲,之前佢地都係未玩過玩具,初初都好怕羞,性玩具打開左佢地既淫穴,真係可以令純情少女都變淫娃。

初初就手口並用刺激條女既耳仔, 頸, 對波, 乳頭, 陰核等敏感地帶, 到條女開始有少少興奮時就用震旦,震棒之類既玩具玩佢乳頭, 然後就直接刺激陰核, 輕輕按摩就可以令條女超級興奮!到佢high爆既時候就乜淫野都肯玩, 擘開腳比你砌!

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-26 09:50 發表 查看引用來源

真係幾大碌,比我個碌大好多,初頭幾次用佢都話頂唔順,之後就好些,但到要慢慢入
係咪易好多高潮?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆