上一頁下一頁
發新話題

買左新玩具比老婆

收藏  |  訂閱
117  27.3k

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-11-26 11:10 發表 查看引用來源

我都鍾意用性玩具玩女友真係好正架, 試過好多次,好似用震旦,震棒之類既玩具黎刺激女仔既陰核, 可以好快就令佢地好興奮!入面話咁易就濕晒, 好想比條硬J入去。震多一陣就連高潮都黎埋!真係好 work !

試過同幾條女玩過,  ...
Ching好識玩喎,可以開發對方好有滿足感,除咗後生女,有冇試過同人妻玩?

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-11-26 11:10 發表 查看引用來源

我都鍾意用性玩具玩女友真係好正架, 試過好多次,好似用震旦,震棒之類既玩具黎刺激女仔既陰核, 可以好快就令佢地好興奮!入面話咁易就濕晒, 好想比條硬J入去。震多一陣就連高潮都黎埋!真係好 work !

試過同幾條女玩過,  ...
師兄勁呀,個D未玩過成人玩具的後生女,比你咁搞,真係純情玉女變淫娃

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-26 11:16 發表 查看引用來源
係咪易好多高潮?
係,高潮來快左,仲可以有幾次高潮。

一來係因為有個套套住我6野,我敏感度低左,沒咁快出野,可以硬耐D,抽插長D時間。

二來條假狗夠粗夠長,老婆話塞得佢下面好充實(言下之意就是話我6野唔夠大),我每插一下都頂到好入,令佢好酸軟

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-26 11:37 發表 查看引用來源

係,高潮來快左,仲可以有幾次高潮。

一來係因為有個套套住我6野,我敏感度低左,沒咁快出野,可以硬耐D,抽插長D時間。

二來條假狗夠粗夠長,老婆話塞得佢下面好充實(言下之意就是話我6野唔夠大),我每插一下都頂到好入,令佢好 ...
咁大家都好吖!你都會喺假九入面射?

回覆 61# licklickson 的帖子

未試過。我鍾意同學生妹玩多D

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-26 11:41 發表 查看引用來源
咁大家都好吖!你都會喺假九入面射?
一時時,忍得住就唔會喺假九入面射,有時老婆反應太好,都會忍不住喺假九入面射左。如果沒射,就喺佢高潮後,佢幫我口爆

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2021-11-24 11:11 發表 查看引用來源
sp睇到啦 都即刻去買XD 佢成日都話搵到水制要搞到我典黎典去

唔搞到成個身紅哂(我高潮反應)係唔會停

就算停都係一陣 再入過XD
師姐,最近試過一個新玩法,好好玩的

附件

二合為一

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2021-11-26 12:04 發表 查看引用來源
未試過。我鍾意同學生妹玩多D
Ching好後生?

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-26 12:11 發表 查看引用來源

一時時,忍得住就唔會喺假九入面射,有時老婆反應太好,都會忍不住喺假九入面射左。如果沒射,就喺佢高潮後,佢幫我口爆
大家都得到滿足!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-27 11:23 發表 查看引用來源
大家都得到滿足!
係老婆滿足多D,我見到佢係咁典來典去大聲叫,我都好有滿足感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆