上一頁下一頁
發新話題

買左新玩具比老婆

收藏  |  訂閱
117  27.3k

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-27 11:41 發表 查看引用來源

係老婆滿足多D,我見到佢係咁典來典去大聲叫,我都好有滿足感
佢會點叫?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-27 11:43 發表 查看引用來源
佢會點叫?😉
開懷大叫,開始時嗯嗯嗯, 唔唔唔, 跟住呀呀呀,跟住......,隔離如果沒關窗很大很大機會聽到

同意
男人高潮係射精嗰一下

女人可以不停高潮
造一次可3,4次
睇到佢隻鮑魚濕晒,高潮典黎典去
真係勁滿足

好多人都唔願意去搵玩具幫手
引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-27 11:41 發表 查看引用來源

係老婆滿足多D,我見到佢係咁典來典去大聲叫,我都好有滿足感

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-27 11:50 發表 查看引用來源

開懷大叫,開始時嗯嗯嗯, 唔唔唔, 跟住呀呀呀,跟住......,隔離如果沒關窗很大很大機會聽到
會唔會話:老公你好勁呀,我比你屌死啦!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-27 11:55 發表 查看引用來源
會唔會話:老公你好勁呀,我比你屌死啦!
試過一次,個次搞到佢典來典去,係咁叫,佢忍唔住講左句‘老公你好勁,好舒服呀........比你搞死喇’。

......................佢第一次講呢D說話,我聽到就勁high.......,仆街,即刻出左野

之後佢點樣典來典去,都唔肯再講

引用:
原帖由 88yes 於 2021-11-27 11:52 發表 查看引用來源
同意
男人高潮係射精嗰一下

女人可以不停高潮
造一次可3,4次
睇到佢隻鮑魚濕晒,高潮典黎典去
真係勁滿足

好多人都唔願意去搵玩具幫手
...
全對,我鍾意睇我老婆個D興奮反應,多過自己的身體感覺

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-27 14:05 發表 查看引用來源

試過一次,個次搞到佢典來典去,係咁叫,佢忍唔住講左句‘老公你好勁,好舒服呀........比你搞死喇’。

......................佢第一次講呢D說話,我聽到就勁high.......,仆街,即刻出左野

之後佢點樣典來典去,都 ...
我同你差唔多,如果扑嘢嗰陣時,老婆講佢以前點比其他人屌,通常我都會好快

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-27 14:05 發表 查看引用來源

之後佢點樣典來典去,都 ...
驚你射咗冇得享受!😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-11-27 14:12 發表 查看引用來源

我同你差唔多,如果扑嘢嗰陣時,老婆講佢以前點比其他人屌,通常我都會好快
佢主動講定你問佢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-11-27 15:26 發表 查看引用來源
佢主動講定你問佢?
以前係我問佢,而家有陣時係佢主動自己講

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆