上一頁下一頁
發新話題

觀塘康寧

收藏  |  訂閱
117  27.2k

觀塘康寧

剛才經過見到好多企企!

引用:
原帖由 mosepapa 於 2021-11-15 17:24 發表 查看引用來源
剛才經過見到好多企企!
全部犀牛咁

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-11-15 09:56 PM 發表 查看引用來源

全部犀牛咁
犀牛咁得人驚!?

康0道全部肥丑熟婦啱心水魚半有膠液

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-11-16 00:05 發表 查看引用來源
康0道全部肥丑熟婦啱心水魚半有膠液
官塘我讀中学地方,仁安大廈卅多年前中出過一百隻泰閪屌過五個泰屎忽,卅多年前一陣屌閪百二文,個時公記叫鸡可以唔戴套

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-16 13:53 發表 查看引用來源
官塘我讀中学地方,仁安大廈卅多年前中出過一百隻泰閪屌過五個泰屎忽,卅多年前一陣屌閪百二文,個時公記叫鸡可以唔戴套
戰績彪炳,令人拜服.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-16 13:53 發表 查看引用來源
𨳒吖。真係作大冇得醫。成九日係度作。
三十幾年前,$250 執一制。$120,老廟都吾得啦。仲話輸入外勞。邊個話公記可以吾帶袋?邊個俾你中出?當年愛滋盛行,啲雞吾戴袋吾做。80年代亦係我叫雞盛期,夜總會,馬纜,私竇叫12-14歳初妓留吾少腳毛。

大話精!

引用:
原帖由 voking 於 2021-11-17 03:37 發表 查看引用來源

三十幾年前,$250 執一制。$120,老廟都吾得啦。仲話輸入外勞。邊個話公記可以吾帶袋?邊個俾你中出?當年愛滋盛行,啲雞吾戴袋吾做。80年代亦係我叫雞盛期,夜總會,馬纜,私竇叫12-14歳初 ...
,86年平均人工3千。爱滋係81年美國確立第一宗,hk係84年先有,而H K公記全行要帶套係80年代尾,
我玩仁安係80年代中,仁安公记泰妹120,吹加20,陀地160,旺角賓賓160,180,北妹,陀地220
90年代開始北上,第一次石龍過夜,囡300,鸡頭一百(人仔)
玩单Q布吉,洗頭,布帳按摩,輪流入房屌靚妹帶套100,中出就叫阿姊100
90年代係迷城捉件北妹500都可以中出

引用:
原帖由 voking 於 2021-11-17 03:37 發表 查看引用來源

三十幾年前,$250 執一制。$120,老廟都吾得啦。仲話輸入外勞。邊個話公記可以吾帶袋?邊個俾你中出?當年愛滋盛行,啲雞吾戴袋吾做。80年代亦係我叫雞盛期,夜總會,馬纜,私竇叫12-14歳初 ...
叫鸡價錢,就廟亍,近南京亍,有鸡頭,250,牌坊150,質素望落一樣,150食過,O K,唔知250点,未食過,中出?

引用:

大話精,点及你,80年代己北上唱K,濕鸠仔,飛圖第一隻卡拉O K碟90年出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆