上一頁下一頁
發新話題

觀塘康寧

收藏  |  訂閱
117  27.2k

引用:
原帖由 voking 於 2021-11-23 03:39 發表 查看引用來源

我之前開帖都有講過,我當年都有食廠妹。但我亦鐘意叫雞。我喜好,關你撚事。大把人有小三,小密,一樣去叫雞。吾通你話佢地講大話!

你講石龍既事,證明你未去過石龍叫雞。生客過夜有幾難呀?你繼續俾一百蚊雞頭啦。呢度另外 ...
未去過石龍,点講坐五個鐘火車,89尾,90石龍係咁,真,一定真過, 高鉄時代,去石龍,有250私竇過夜,450卡拉囡過夜大話精:你講石龍既事,證明你未去過石龍叫雞。
高鉄時代生客過夜唔難呀,有錢!
但250私竇,0K囡450就好能難
大話精

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-23 11:03 發表 查看引用來源
未去過石龍,点講坐五個鐘火車,89尾,90石龍係咁,真,一定真過, 高鉄時代,去石龍,有250私竇過夜,450卡拉囡過夜大話精:你講石龍既事,證明你未去過石龍叫雞。
高鉄時代生客過夜唔難呀,有錢!
但250私竇,0K囡450就好能難
大 ...
大話精:你講石龍既事,證明你未去過石龍叫雞。高鐵冇石龍站兼石龍高鐵後冇左客運,專做中歐货運,你間廠冇貨去歐洲?唔知!我屌你知唔知:
作大大話精

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-23 21:52 發表 查看引用來源
大話精:你講石龍既事,證明你未去過石龍叫雞。高鐵冇石龍站兼石龍高鐵後冇左客運,專做中歐货運,你間廠冇貨去歐洲?唔知!我屌你知唔知:
作大大話精 ...
當年,我地叫和諧號做高鐵。得吾得呀!
講緊叫雞吖。你講啲貨去歐洲又關你撚事?
我間廠做乜野,貨去邊度。你邊位,點解要話你知?

我問緊你我幾時講我93年去石龍?點解屈我?
答我呀/

引用:
原帖由 voking 於 2021-11-24 03:50 發表 查看引用來源

答我呀/ ...
76,高鐵.動車都唔識分,我問你我幾時食三粒X哥,開廠,食X你就有,唔知高鐵冇石龍,!我屌你知唔知:
作大大話精

引用:
原帖由 voking 於 2021-11-24 03:50 發表 查看引用來源

答我呀/ ...
唔知高鐵冇石龍,!我屌你知唔知:
作大大話精答你:七頭,你話石龍私竇250,K450過夜,93年先北上,咁價,93年石龍可能有,跟住話高鉄先去石龍,石龍冇高鐵站,自暴其短,同分身老作紅門一能樣,唔作,76,

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-25 07:18 發表 查看引用來源
唔知高鐵冇石龍,!我屌你知唔知:
作大大話精答你:七頭,你話石龍私竇250,K450過夜,93年先北上,咁價,93年石龍可能有,跟住話高鉄先去石龍,石龍冇高鐵站,自暴其短,同分身老作紅門一能樣,唔作,76,

...
答我呀/

引用:
原帖由 voking 於 2021-11-25 18:31 發表 查看引用來源

答我呀/
點解屈我?話我食三粒偉哥,都死能,
答我呀食三粒偉哥,死能左,
去石龍边度有250過夜
你90年初未去過石龍屈我老作俾一百鸡頭講大话
你答我

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-25 21:36 發表 查看引用來源
去石龍边度有250過夜
你答我
答我呀

我問你先。

答完我,我會答你。

引用:
原帖由 voking 於 2021-11-26 02:36 發表 查看引用來源

答我呀

我問你先。

答完我,我會答你。
去石龍边度有250過夜
你答我90年未去過石龍,边有250過夜,450K囡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-11-26 05:48 發表 查看引用來源
去石龍边度有250過夜
你答我90年未去過石龍,边有250過夜,450K囡 ...
答我呀

我問你先。

答完我,我會答你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆