上一頁下一頁
發新話題

我咁樣去掉垃圾會唔會太凸(自拍一張)

收藏  |  訂閱
283  64.0k

回覆 49# MAN818 的帖子

我都支持佢(其實喺我要佢)唔著bra出街,不過佢成日話自己肥,波唔大,唔好看

之但係...咩事甘凸先?

引用:
原帖由 不動明皇 於 2021-11-23 15:22 發表 查看引用來源
之但係...咩事甘凸先?
我老婆個乳頭好敏感,無著bra,件衫high到個乳頭就會凸,特別係行緊路,個波浪下浪下時,凸得仲緊要

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-23 14:55 發表 查看引用來源
我都支持佢(其實喺我要佢)唔著bra出街,不過佢成日話自己肥,波唔大,唔好看
師兄老婆真係聽話👍🏻

引用:
原帖由 腸仔煎雙蛋 於 2021-11-24 08:12 發表 查看引用來源

師兄老婆真係聽話👍🏻
教左好耐先至肯嫁

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-24 09:13 發表 查看引用來源

教左好耐先至肯嫁
唔係個個調教得耐就會聽話😩都要師兄老婆奴性夠😏

引用:
原帖由 腸仔煎雙蛋 於 2021-11-25 21:29 發表 查看引用來源

唔係個個調教得耐就會聽話😩都要師兄老婆奴性夠😏
現在叫老婆著得sexy一些,或是不戴bra出街都容易左一d,因為我同佢講,個個都戴左口罩,邊認得你

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-23 14:55 發表 查看引用來源
我老婆就話佢人肥 兼波大出街唔要真空在家裡就會真空😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-26 10:01 發表 查看引用來源
我老婆就話佢人肥 兼波大出街唔要真空在家裡就會真空😅😅
咁真係浪費囉,波大出街真空先至好,行起路個波浪下浪下,都不知幾吸睛,益下我地班狼友都好吖

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-23 14:49 發表 查看引用來源
都OK喇, 現在出街都有口罩,唔怕比人認出
自從戴左口罩,我老婆出街著衫都大膽左DD
件衫好貼身(如果薄D仲好),早排叫佢唔戴bra著這件衫出街,因為是白色,係陽光下或者燈光下,成個乳頭很現的,離遠一眼就望到兩粒乳頭,好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆