上一頁下一頁
發新話題

我咁樣去掉垃圾會唔會太凸(自拍一張)

收藏  |  訂閱
283  64.1k

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-26 13:37 發表 查看引用來源

自從戴左口罩,我老婆出街著衫都大膽左DD
件衫好貼身(如果薄D仲好),早排叫佢唔戴bra著這件衫出街,因為是白色,係陽光下或者燈光下,成個乳頭很現的,離遠一眼就望到兩粒乳頭,好正 ...
呀嫂肯咁配合,狼友們有眼福

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-23 10:56 發表 查看引用來源
我老婆都這樣落街喇
我隻婆咁著就未肯落街,行出去掉垃圾就可以

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-26 15:13 發表 查看引用來源
呀嫂肯咁配合,狼友們有眼福
佢唔係次次都肯咁著,都係要睇佢心情嫁。

不過D大膽麻粒佬就會眼金金咁望住,細膽個D就會偷望,有D行過又行返轉頭看,就好似我目及人地老婆咁樣

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-26 15:15 發表 查看引用來源
我隻婆咁著就未肯落街,行出去掉垃圾就可以
你同佢講,戴左口罩,沒有人認到佢嫁。

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-26 09:55 發表 查看引用來源

現在叫老婆著得sexy一些,或是不戴bra出街都容易左一d,因為我同佢講,個個都戴左口罩,邊認得你
師兄你呃人😂

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-26 15:54 發表 查看引用來源

不過D大膽麻粒佬就會眼金金咁望住,細膽個D就會偷望,有D行過又行返轉頭看,就好似我目及人地老婆咁樣 ...
我老婆喺香港好少咁樣做,通常係去泰國先至會咁

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-26 15:54 發表 查看引用來源

不過D大膽麻粒佬就會眼金金咁望住,細膽個D就會偷望,有D行過又行返轉頭看,就好似我目及人地老婆咁樣 ...
自己女人走光俾人𥄫會好興奮🤣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-11-27 08:09 發表 查看引用來源

其實....都無咩所謂,最重要是自然啲像平時一樣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-11-27 08:09 發表 查看引用來源

喺香港咁暴露會驚撞到親戚朋友😏

引用:
原帖由 腸仔煎雙蛋 於 2021-11-27 08:13 發表 查看引用來源

喺香港咁暴露會驚撞到親戚朋友😏
有料到唔怕俾人望.....多人欣賞反而有優越感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆