上一頁下一頁
發新話題

我咁樣去掉垃圾會唔會太凸(自拍一張)

收藏  |  訂閱
283  64.1k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 08:19 發表 查看引用來源
有料到唔怕俾人望.....多人欣賞反而有優越感
話雖如此  但多數女人都唔會肯😅

引用:
原帖由 腸仔煎雙蛋 於 2021-11-27 08:24 發表 查看引用來源

話雖如此  但多數女人都唔會肯😅
本地女人多數都系除非是海歸派就會
還有好多外籍女仕都真空

見過同層位C9掉垃圾, 見到我行近, 好似拳擊手咁雙拳遮住兩口釘嚟行返屋企, 頂...我些少胸肌都壯觀過佢道姑咁嘅超「埃pat」身材.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 08:28 發表 查看引用來源
本地女人多數都系除非是海歸派就會
還有好多外籍女仕都真空
外藉俾比香港思想開放好多😏

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-27 08:28 發表 查看引用來源
見過同層位C9掉垃圾, 見到我行近, 好似拳擊手咁雙拳遮住兩口釘嚟行返屋企, 頂...我些少胸肌都壯觀過佢道姑咁嘅超「埃pat」身材.
嘻嘻....咁小家真唔好學人真空上陣啦反而我經常見到鬼妹鬼婆經常真空周街行...大波細波都有.....男人睇到好平常...佢哋女人又好自然 , 唔會覺得系色情氣氛好和諧好舒服

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-27 08:28 發表 查看引用來源
個c9可能驚你𥄫到會就地正法佢😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 08:33 發表 查看引用來源
嘻嘻....咁小家真唔好學人真空上陣啦反而我經常見到鬼妹鬼婆經常真空周街行...大波細波都有.....男人睇到好平常...佢哋女人又好自然 , 唔會覺得系色情氣氛好和諧好舒服 ...
初出嚟做嘢晌老尖中環銅鑼灣見到啲大大個波真係好想用針篤吓佢睇吓會唔會爆.  

係屋企都冇帶BRA, 吾會掉垃圾時, 走返去帶BRA才掉, 其實好普通

引用:
原帖由 腸仔煎雙蛋 於 2021-11-27 08:34 發表 查看引用來源

個c9可能驚你𥄫到會就地正法佢😂
我仲驚過佢.

引用:
原帖由 腸仔煎雙蛋 於 2021-11-27 08:32 發表 查看引用來源

外藉俾比香港思想開放好多😏
除咗外藉俾比香港思想開放之外...我覺得周圍啲人眼光都好重要 , 你諗吓...如果們系女人真空出街俾十几個男人目不斜視釘住...咁...你會有咩感覺 , 但又如果女人真空在街上好自然咁周圍嘅人保持正常態度...咁大家就會有好舒服感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆