我咁樣去掉垃圾會唔會太凸(自拍一張)

收藏  |  訂閱
8  64.3k

見過同層位C9掉垃圾, 見到我行近, 好似拳擊手咁雙拳遮住兩口釘嚟行返屋企, 頂...我些少胸肌都壯觀過佢道姑咁嘅超「埃pat」身材.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 08:33 發表 查看引用來源
嘻嘻....咁小家真唔好學人真空上陣啦反而我經常見到鬼妹鬼婆經常真空周街行...大波細波都有.....男人睇到好平常...佢哋女人又好自然 , 唔會覺得系色情氣氛好和諧好舒服 ...
初出嚟做嘢晌老尖中環銅鑼灣見到啲大大個波真係好想用針篤吓佢睇吓會唔會爆.  

引用:
原帖由 腸仔煎雙蛋 於 2021-11-27 08:34 發表 查看引用來源

個c9可能驚你𥄫到會就地正法佢😂
我仲驚過佢.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 08:41 發表 查看引用來源
可能師奶用這個動作勾引佢玩強姦....點知師兄不解風情
小弟係極之抗拒排骨, 自己係重量級, 好易整到對方碎骨.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-27 17:22 發表 查看引用來源
我都喜歡從後推要囡囡望住塊鏡,兩隻奶左搖右擺,睇住囡囡面部表情,好鬼死過癮😍🥰🤩🤭
去旅遊時浴室個大鏡都係件好好嘅設備.  

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-28 10:50 發表 查看引用來源
師兄有經驗喎😅👍
經乜嘢驗, 一般都係老虎屙打晌浴室玩, 仲要 set cam 拍低, 因為佢大近視, 冇鏡戴感受現場會睇唔真, 要睇 playback, 查實小弟個角色好被動嘅.  

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-11-29 10:41 發表 查看引用來源

我希望有一日我老婆肯這樣著出街,像下面這個網上相。
試過孖朋友 4 人晌台灣分別男湯女湯後, 出番嚟發覺兩隻老虎都凸咗石仔, 原來佢哋响更衣室玩玩吓整濕咗個罩焗飛釘, 不過面衫冇上圖位姐姐咁薄咁透咁淺色.

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-11-29 20:10 發表 查看引用來源
哈哈~咁都得😅🤪😜
係㗎, 記得第一次拍嘢係佢提議, 話搞緊多數冇鏡矇查查睇唔到, 要拍嚟自己睇番.

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-12-2 11:24 發表 查看引用來源

平時老婆在家就一定唔戴bra
呢啲好家常便飯.

前往最後回覆