上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
63  97.7k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-1-10 00:51 發表 查看引用來源
用前列腺棒係咪用有震動比較容易有快感?

我覺得因人而異,我自己試過,覺得冇乜feel,我自己覺得抽插比較有feel和舒服。

引用:
原帖由 88yes 於 2022-1-10 09:40 發表 查看引用來源
買過小玩具
插入肛門
係有一個位係舒服既
不過可能又未好到位

如果覺得舒服嗰個位就係前列腺,同女性 G 點一樣,不停刺激會feel到它膨脹, 越膨脹越舒服越想要更多。

引用:
原帖由 kinkyb 於 2022-1-10 12:30 發表 查看引用來源

新手建議用灌腸袋,水流可以控制得好啲,又唔使汚染屋企供水係系統,係酒店用花灑接頭就方便啲,可以由幼身啲嘅開始
njoy wa ...
支njoy wand聽講係好正好容易玩到高潮射,我都有想買支玩,但價錢要千幾蚊好貴😨
你講坐係度的方法應該會易d高潮,你有試過撩到高潮自然射?

引用:
原帖由 88yes 於 2022-1-10 14:07 發表 查看引用來源

無貨
第二間囉, 剛剛上去情趣網見有呀, $1180 好貴

有D離咗題, 今日講返標題都唔知D女人乜嘢心態
大約二年前在呢度識咗個, 就叫佢做熟女人妻啦, 傾咗差唔多一年, 約過好多次都唔出, 佢老公返咗工就成日自己一個睇AV, 有次佢同我講睇緊AV, 睇到慶合合, 慾火焚身,    我話不如出嚟等我幫妳救火, 佢情願自己DIY都唔出.

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-17 12:29 發表 查看引用來源
唔多...吃過几個啦
幾個咁多 , 你就好啦, 有邊個令你最難忘? 分享吓吖.
十四年裡, 我只吃過二, 三個人妻, 其中一個2X歲, 同佢玩過幾次, 佢最令我難忘, 事隔多年我仍然想念佢, 佢個樣和笑容及身材, 好似全民造星4的經理人阿Wing.

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-21 07:03 發表 查看引用來源

大師真係識得多女人,人妻有人妻好,若妻有若妻妙,後生女有後生女嬌俏,各有各好,即係好似扭蛋機咁,抽到啲乜,未去到打開個扭蛋都唔知道係佢,你話幾咁令人期待又期待呢?

阿星只能夠講,如果以靚人妻嚟計,阿星相識嘅人妻好多都好唔 ...
抽到又點?打開唔一定有🎁獎品,我打開大多數都是一句:祝你下次好運,如果好運有獎品的,多數都是五花腩

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-1-22 03:01 發表 查看引用來源
五花腩相對上圍勁,有揸手🤣🤣🤣🤣
咁又唔一定,我見過有啲五花腩上圍冇乜肉🙈

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-27 09:27 發表 查看引用來源
曾經屌過一個人事....她是大陸人懂武功 ,  有次和她大戰後發覺條撚瘀咗 , 屌她時很爽感覺到她隻閪很大吸力及她騎馬時搖擺得很利害 , 不知道她是否用內功對付我 ...
咁利害, 佢身形好大隻? 佢係學什麼功夫? 氣硬功?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-5 23:26 發表 查看引用來源
佢100%係女,我估可能佢以前上身比滾水淥親或比火燒親有大面積疤痕掛?
你提到人妖,令我想起以前我在高登討論區睇過有人分享佢玩人妖,佢有post咗個外國人妖在香港搵食的網址,類似141嗰啲,我入過去睇,有啲 ladyboy 真係靚到你 ...
之前有人話有興趣睇在高登討論區有人分享佢玩人妖的post, 就是以下呢個, https://www.****/forum/view/2901?page=2
(因為打哂全個網址會block咗出唔到, 4粒****是 hkgalden ), 一共有5頁, 但有D留言已經del.咗, 有興趣想睇就入去睇吧.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆