上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
62  97.6k

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-26 17:23 發表 查看引用來源
好簡單,知道曾經被背叛
然後我會報復式去玩
系呀....我都系咁,玩起來都唔會有 內疚感🤪🤪

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-16 11:55 發表 查看引用來源

否定第二樣嘢呢一點,我都唔知點講好,我老婆成日叫我出去搞第二個,但係我都衝破唔到自己個心理關口😂
你老婆俾人食得多,現在叫你去食番人.....想打和😅😅😅🤪🤪

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 16:02 發表 查看引用來源
算高!但一山還有一山高,有個C9,已生過育有一女兒,三十到尾,唔記得收3千6定8。真係唔知佢憑乜收咁貴。幾千銀打個尿震咁就無咗,真係高收入行業。
我唔係鼓勵女人出黎賣肉體搵錢,但呢啲錢算易賺,若接到我呢啲高大有型又粗又硬嘅 ...
如果好似你......呢啲高大有型又粗又硬嘅男人....你可以收錢而唔係俾錢啦😂😂

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 16:28 發表 查看引用來源
no 啦!男人收錢做另一回事,收錢都未必扯到旗做。
好似林x彤老母叫鴨咁,我就無本事賺佢錢。

哈哈~大碌又硬又長冧死女呀…唔使去收,啲錢會自動入你袋🤭🤭

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 16:33 發表 查看引用來源
有聽過,唔錫,唔撩,唔奶,唔含,齋插,真係會有feel ?仲要去靚酒店,打個冷震就冇幾千蚊🤣🙄🙄
你又知.....❓

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 16:46 發表 查看引用來源
我就無本事賺到呢啲錢😓

唔係每件都咁難睇嘅🤪🤪

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 07:41 發表 查看引用來源
我諗佢要催眠自己,當佢係索女先做到。

難度很高呀

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 10:59 發表 查看引用來源
女人遇到肥佬光頭,最多咪埋眼幾分鐘,叫幾下,唔濕可以落ky 男仔唔得,唔硬唔夠耐會俾人投訴,所以成要keep 住做運動,補充蛋白質,又要前揍功夫好,又要技巧好,男人收$2000做野多好多,女人可以選擇唔含唔奶唔撩,男人做少樣會俾個女人 ...
你好似好有經驗咁喎

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 11:24 發表 查看引用來源
仲有,女人係接收,一日可以俾十個八個客屌都無問題。但男人啲液係有限,同埋越射越少,一日接唔到幾多個。日日做命都短幾年。

如果日日都接 , 每日一個....咁好快變咗短命種呀

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 11:36 發表 查看引用來源

正常唔會咁密
好難講....老手就識留力...
後生仔有錢揾又有得過癮......會去到盡

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆