上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
62  97.6k

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-16 15:30 發表 查看引用來源
稍後我會講成功約過出嚟嗰d,其中有個人妻到而家我都好想念佢,有幾個就簡直不撚知所謂。
講到不知所謂咁嚴,講呢聽下🤣

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-16 15:49 發表 查看引用來源
點為之有錢人,有好多種人?
事前會講明可以做乜,乜嘢妳唔接受。有啲女收錢做愛咀都唔俾錫,我覺得咁錫身不如唔好出黎做,錢又唔平。扑嘢唔俾錫,同食豉油雞無豉油有乜分別。妳話條女算唔算變態!

...
有聽過,唔錫,唔撩,唔奶,唔含,齋插,真係會有feel ?仲要去靚酒店,打個冷震就冇幾千蚊🤣🙄🙄

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-16 16:06 發表 查看引用來源
如果好似你......呢啲高大有型又粗又硬嘅男人....你可以收錢而唔係俾錢啦😂😂
男人出黎做,真係收入仲多、有得玩又有錢收,但有個唔好處,就係會遇到夏惠bb 嘅有錢冇定使,睇吓你有冇本事去攞

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-16 21:30 發表 查看引用來源
師兄你都好富貴同捨得喎

女人做雞一日比十個八個客屌都冇問題, 只係做到後面嗰D客會冇水出啫, 但可以用KY解決, 但男人做鴨就唔同喎, 一日可以做得幾多次?

突然令我記得睇電視曾睇過某個清談節目, 邀請一D做 ...
我識隻以前做過鴨仔,佢同我分享過初初出黎做果陣試過要對住二三百磅肥婆都要照做,最難得仲要起到頭,服侍佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 10:09 發表 查看引用來源

所以女人做雞容易過男人做鴨
女人遇到肥佬光頭,最多咪埋眼幾分鐘,叫幾下,唔濕可以落ky 男仔唔得,唔硬唔夠耐會俾人投訴,所以成要keep 住做運動,補充蛋白質,又要前揍功夫好,又要技巧好,男人收$2000做野多好多,女人可以選擇唔含唔奶唔撩,男人做少樣會俾個女人屌,女人出得黎玩男人會係幾盡

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 11:30 發表 查看引用來源
你好似好有經驗咁喎
吹水朋友多,多人分享俾我知啫

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 11:24 發表 查看引用來源
仲有,女人係接收,一日可以俾十個八個客屌都無問題。但男人啲液係有限,同埋越射越少,一日接唔到幾多個。日日做命都短幾年。

聽過有啲鴨仔被包幾個月,日日做,真係精盡人亡,吸乾咗

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 12:36 發表 查看引用來源
有啲嫖客鍾意紅潮風暴,連個幾日都唔使休息。

唔會咁博呀,咁重口味😰🤢🤢🤢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 12:38 發表 查看引用來源

攞1樓1冇得講
一樓一價錢都三四舊,做十個得得三四千,人地兩三個都有,冇得咁比嘅,本地質素都唔同啦

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 12:42 發表 查看引用來源

同老婆初初識試過
同自己果個冇問題呀 ,你鍾意佢就會接受,後生黎緊都會同老公做,仲會頂d tim,但而家同唔識嘅做,就唔會咁博

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆