上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
62  97.6k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 13:03 發表 查看引用來源
唔攞一樓一講,講PTGF一樣有啲貪錢爛做女,日日密密做,態度差,一個鐘服務半個鐘就走人!

男人聽俾人吹得未出未呀,係咪會冇引,係咪會軟返?

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 13:36 發表 查看引用來源

會好無癮,但唔會軟嘅,除非佢吹得好是但好hea,否則都會keep住硬
唔係真係吹,係催得未

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 14:18 發表 查看引用來源
你唔幫襯過,又點知佢鬆。總之男人一日咸濕,佢都有生意。

男人但求一出啫,唔會計較佢鬆唔鬆

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-17 15:44 發表 查看引用來源
#人妻做雞比錢老公洗完結篇#。

有日佢同我講,今朝佢老公又問佢攞錢,我話:妳咁唔得喎,佢開句聲就有錢,咁佢咪更加唔會積極去搵工做,人妻話唔比佢又發皮氣,費事又嘈交,佢要的話比佢算。我話:佢今日問妳攞幾百妳又比,如果明天問 ...
今時今日嘅女人仲會有嫁雞隨雞呢個諗法?不過咁,一句講哂鍾意個男人冇辦法,一家唔知一家事,可能佢條野識轉彎呢😅😅😅

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 16:22 發表 查看引用來源

我老婆都係嘅,生完第一個都仲好啲,到生完第二個就真係唔想搞(係佢唔想搞,我就每日都想搞),最嚴重嗰時,大約一個月先搞一次
因為佢放多時間照顧小朋友,攪野就放埋一邊

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 16:26 發表 查看引用來源

我都明嘅,但就算宜家小朋友大咗,佢啲興趣都唔會太大
我果時都係咁諗,生完真係麻麻地鍾意攪

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 15:09 發表 查看引用來源

睇你個名都feel到少少😆😣
但蜘蛛精見到唐僧肉會搭糖🤣🤣🤣

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-24 20:24 發表 查看引用來源
#人生第一個SP#

今日平安夜, 又叫失身夜,見街上情侶一對對, 自己卻一個人在家倍感 lonely !
本來打算講完人妻做雞故事之後,就講識咗8年從未出來見面那個浮潛女的故事,但之前我曾提過遇到啲不撚知所謂嘅女,有人話有興趣想 ...
去得九龍塘點解唔一齊浸浴,夠大,兩個人可以摸住浸,有氣氛好多

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-26 18:06 發表 查看引用來源
上回講到一啜佢lin,隻手還未巢佢隻鮑,下面已經濕哂......
我帶咗個震蛋震佢下面粒豆豆,好快就嚟咗高潮,我又用手指插和撩佢g點,勁多水,我隻手濕到滴水,張床都濕咗一大片,感覺到佢都嚟咗幾次高潮,睇見咁我都感到好興奮,係時候到 ...
oh ,好明顯佢淨係要你手指啦,黎咗就唔使做,叫你自己打飛機,so鳩sad

嚴格黎講都唔算sp ,都冇sex過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆