上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
62  97.6k

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-4 15:11 發表 查看引用來源
# Cheap 精 #

今次講講幾年前遇過一個女cheap精,同佢wechat傾咗唔係好耐就約到佢出來玩,當晚同佢食飯先,食完飯跟住去維記開房,一入到房佢話頭先搭地鐵出嚟,叫我比返車錢佢,吓,來回十幾蚊車錢左右,咁都要問我攞返?cheap 唔 c ...
咁頂引,可能暗示要你俾家用🤣🤣🤣

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2022-1-4 15:35 發表 查看引用來源
咁搞笑 搞野果陣有冇摸胸 濕吻 要另外收費呀?包做唔包摸架🤣🤣
含撚無套要雙計🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2022-1-4 16:36 發表 查看引用來源

環保吹每6秒6毫
而家乜都加哂啦,每6秒6蚊,要雙計🤣🤣🤣

引用:
原帖由 keiyk2517 於 2022-1-4 18:08 發表 查看引用來源

🤣🤣有冇新會員優惠呀 下下雙計好襟計 冇一萬幾千好難落到樓喎
條女可能話一萬幾千都冇點出黎玩呀,著衫走人😬😬😬

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-4 22:50 發表 查看引用來源

你講得啱, 包做唔包摸, 佢唔比摸胸, 佢好怪, 沖涼佢叫我入去沖先, 我沖完出嚟佢先入去, 佢著住件好緊身內衣入去(記憶中好似係件珠片衫), 沖完出嚟都仲係著住件衫, 上床扑嘢佢話唔除衫, 我渣佢對波唔比, 冇 ...
咁鏈攪笑,上到床都冇除到?撥埋一邊屌?個玩具你帶去架,你鍾意玩埋後花園😅😅😅

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-6 13:34 發表 查看引用來源
佢有除褲比我屌,只係冇除上身件衫啫。
啲玩具和玩肛需要的物品是我自己用開帶去的。前列腺高潮嗰種興奮度比屌閪或打飛機high好多,如果一路插後面一路打飛機,雙管齊下會high到升天,妳知唔知男人前列腺高潮同女人陰道高潮 ...
後面好痛,試過一次冇再玩,果種先痛後爽係幾好,但感覺唔係咁乾淨,佢都好尊重我,雖然佢想玩,但我唔想都唔會迫我。其實點為次前列腺高潮,爽過屌西?

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-7 13:21 發表 查看引用來源
妳未開發就更係痛啦,妳當年破處咪都一樣係痛,頭一,二次做應該都唔enjoy,咁妳而家做愛爽唔爽吖?同一樣道理。當妳開發咗之後唔再痛,就會有另一番享受,如果到時妳前後穴同時齊插,保證妳 high 到升天感覺。
講少少我自己開苞的經 ...
我都有買過後庭玩具同佢玩,但只入咗兩節,佢話感覺一般,試過就算,唔係幾舒服

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-13 20:45 發表 查看引用來源
有D離咗題, 今日講返標題都唔知D女人乜嘢心態
大約二年前在呢度識咗個, 就叫佢做熟女人妻啦, 傾咗差唔多一年, 約過好多次都唔出, 佢老公返咗工就成日自己一個睇AV, 有次佢同我講睇緊AV, 睇到慶合合, 慾火焚身,    我 ...
其實要一個人妻真正出軌係有難道,除非佢兩公婆有決裂,報報心態,有啲人妻淨係想搵人傾下計,唔比自己有時間亂諗嘢,打發時間,唔係真係想出軌

引用:
原帖由 唐僧 於 2022-1-21 15:19 發表 查看引用來源
抽到又點?打開唔一定有🎁獎品,我打開大多數都是一句:祝你下次好運,如果好運有獎品的,多數都是五花腩
五花腩相對上圍勁,有揸手🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-1-22 08:38 發表 查看引用來源
師姐....潛咗水好耐喎,剛剛浮出水面🤪😜😁
冇特別野咪唔上線囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆