上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
82  97.9k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 13:18 發表 查看引用來源

男人聽俾人吹得未出未呀,係咪會冇引,係咪會軟返?
同老婆做,通常15-20分鐘左右,但有時去到20-25分鐘,佢吹我,我只會更加硬

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 13:34 發表 查看引用來源

衝紅燈我都有試過,不過係最尾嗰一兩日,仲有少少紅但唔算太多嗰兩日
果次係第一二日

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 13:38 發表 查看引用來源

第一二日都正,女方應該都會好high
係,仲要係次次中出

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 13:45 發表 查看引用來源

係,我都係貪呢樣嘢😆
不過衝燈對女人唔好,所以只做過一次

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 14:25 發表 查看引用來源
咁又唔同,女人下面太鬆,男人插咗入去,無包實嘅壓迫感,係無feel射唔到架!

冇錯,男人依方面嘅感覺會好強烈

引用:
原帖由 E-36 於 2021-12-17 14:52 發表 查看引用來源
有啲女好變態
你講嘅變態係咩意思?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-17 15:44 發表 查看引用來源
#人妻做雞比錢老公洗完結篇#。

有日佢同我講,今朝佢老公又問佢攞錢,我話:妳咁唔得喎,佢開句聲就有錢,咁佢咪更加唔會積極去搵工做,人妻話唔比佢又發皮氣,費事又嘈交,佢要的話比佢算。我話:佢今日問妳攞幾百妳又比,如果明天問 ...
真心講,大把女性會從事性交嘅活動,你睇吓啲保險、地產、其他金融行業等等,大把雞,個問題係在於到底佢哋為咗咩嘢咁做,如果只係想為咗搵多幾個錢買名牌,又或者偉大啲,幫屋企人還債或者醫病,做一個年期,我覺得冇乜問題,但如果長期咁做落去,真係會game over

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 15:52 發表 查看引用來源

認同,我老婆生咗兩件,的確係會鬆啲,平時無咁大感覺,直到之前同個人妻搞過,發現真係窄好多,緊好多,屌起上嚟係舒服好多!

利申:我無嫌棄我老婆,我仍然每日都想同佢搞🙂 ...
但我識得好多朋友,基本上個老婆生左之後,佢哋話一年搞唔到三次

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 16:11 發表 查看引用來源
今時今日嘅女人仲會有嫁雞隨雞呢個諗法?不過咁,一句講哂鍾意個男人冇辦法,一家唔知一家事,可能佢條野識轉彎呢😅😅😅
愛情是麻木的。因為當年老婆曾經想過為我做嘅嘢,令我明白到女人有陣時嘅諗法

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 16:22 發表 查看引用來源

我老婆都係嘅,生完第一個都仲好啲,到生完第二個就真係唔想搞(係佢唔想搞,我就每日都想搞),最嚴重嗰時,大約一個月先搞一次
所以我老婆同佢啲八婆fd 一傾開性,佢啲朋友全部已經生左,個個都話自己老公唔肯搞自己,我老婆仲唔識做,喺佢哋面前講我點樣屌佢,之後佢啲朋友返到屋企同佢自己嘅老公講(我同我老婆啲嘢),話你睇吓人哋老公屌自己老婆幾密,搞到平時我哋出嚟聚會嘅時候勁尷尬(個尷尬位係累到佢哋俾人鬧)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆