上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.9k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 14:20 發表 查看引用來源
男人但求一出啫,唔會計較佢鬆唔鬆
都唔係架,窄舒服好多架!😉

咁又唔同,女人下面太鬆,男人插咗入去,無包實嘅壓迫感,係無feel射唔到架!
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 14:20 發表 查看引用來源
男人但求一出啫,唔會計較佢鬆唔鬆

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 10:59 發表 查看引用來源
女人遇到肥佬光頭,最多咪埋眼幾分鐘,叫幾下,唔濕可以落ky 男仔唔得,唔硬唔夠耐會俾人投訴,所以成要keep 住做運動,補充蛋白質,又要前揍功夫好,又要技巧好,男人收$2000做野多好多,女人可以選擇唔含唔奶唔撩,男人做少樣會俾個女人 ...
有啲女好變態

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 14:25 發表 查看引用來源
咁又唔同,女人下面太鬆,男人插咗入去,無包實嘅壓迫感,係無feel射唔到架!

冇錯,男人依方面嘅感覺會好強烈

引用:
原帖由 E-36 於 2021-12-17 14:52 發表 查看引用來源
有啲女好變態
你講嘅變態係咩意思?

#人妻做雞比錢老公洗完結篇#。

有日佢同我講,今朝佢老公又問佢攞錢,我話:妳咁唔得喎,佢開句聲就有錢,咁佢咪更加唔會積極去搵工做,人妻話唔比佢又發皮氣,費事又嘈交,佢要的話比佢算。我話:佢今日問妳攞幾百妳又比,如果明天問妳攞幾千,妳又比到喎,遲d問妳攞幾萬,見妳又比到喎,咁再遲d問妳攞幾十萬,唔通妳又比佢嗎?如果冇錢唔通去問財仔借來比佢?
真係on 9,自己辛苦賺返來的皮肉錢用來貼佬,比佢花天酒地。留返自己洗好過啦,要個老公嚟做乜?女人嫁比男人除了想有個伴之外,都係想有個男人照顧,而家反而要做雞養返對方,咁咪仲衰過做女未嫁嗰時?如果老公係生性,對自己又好,只是現在環境唔好沒辦法,先要迫住要做雞,咁都算值得,但而家唔係咁喎,值得咁做為對方咩?真係好唔撚明啲女人乜嘢心態?
自從佢做咗雞沒幾耐之後,佢好少再wechat我,我見佢沒再搵我好耐,我就del咗佢了,反正佢都唔會出嚟,事隔都接近一年,我諗佢現在應該都執咗間舖全職做雞了!

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-17 15:44 發表 查看引用來源

有日佢同我講,今朝佢老公又問佢攞錢,我話:妳咁唔得喎,佢開句聲就有錢,咁佢咪更加唔會積極去搵工做,人妻話唔比佢又發皮氣,費事又嘈交,佢要的話比佢算。我話:佢今日問妳攞幾百妳又比,如果明天問 ...
咁質素高唔高?不過咁好生意應該唔錯!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-12-17 14:25 發表 查看引用來源

認同,我老婆生咗兩件,的確係會鬆啲,平時無咁大感覺,直到之前同個人妻搞過,發現真係窄好多,緊好多,屌起上嚟係舒服好多!

利申:我無嫌棄我老婆,我仍然每日都想同佢搞🙂

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-17 15:44 發表 查看引用來源

有日佢同我講,今朝佢老公又問佢攞錢,我話:妳咁唔得喎,佢開句聲就有錢,咁佢咪更加唔會積極去搵工做,人妻話唔比佢又發皮氣,費事又嘈交,佢要的話比佢算。我話:佢今日問妳攞幾百妳又比,如果明天問 ...
真心講,大把女性會從事性交嘅活動,你睇吓啲保險、地產、其他金融行業等等,大把雞,個問題係在於到底佢哋為咗咩嘢咁做,如果只係想為咗搵多幾個錢買名牌,又或者偉大啲,幫屋企人還債或者醫病,做一個年期,我覺得冇乜問題,但如果長期咁做落去,真係會game over

路自己揀,旁人幫唔到!
引用:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆