上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  97.9k

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 16:22 發表 查看引用來源

我老婆都係嘅,生完第一個都仲好啲,到生完第二個就真係唔想搞(係佢唔想搞,我就每日都想搞),最嚴重嗰時,大約一個月先搞一次
所以我老婆同佢啲八婆fd 一傾開性,佢啲朋友全部已經生左,個個都話自己老公唔肯搞自己,我老婆仲唔識做,喺佢哋面前講我點樣屌佢,之後佢啲朋友返到屋企同佢自己嘅老公講(我同我老婆啲嘢),話你睇吓人哋老公屌自己老婆幾密,搞到平時我哋出嚟聚會嘅時候勁尷尬(個尷尬位係累到佢哋俾人鬧)

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 16:23 發表 查看引用來源

未生過,所以好好屌,好舒服,同埋未生過真係會多水啲
咁正,可能佢老公都少屌佢!所以先搵你屌佢?😉

啲女人係咁,最鍾意攞人地同自己老公比較。
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 16:30 發表 查看引用來源

所以我老婆同佢啲八婆fd 一傾開性,佢啲朋友全部已經生左,個個都話自己老公唔肯搞自己,我老婆仲唔識做,喺佢哋面前講我點樣屌佢,之後佢啲朋友返到屋企同佢自己嘅老公講(我同我老婆啲嘢),話你睇吓人哋老公屌自己老婆幾密,搞到平 ...

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-16 16:38 發表 查看引用來源
男人出黎做,真係收入仲多、有得玩又有錢收,但有個唔好處,就係會遇到夏惠bb 嘅有錢冇定使,睇吓你有冇本事去攞
以下這件事都成20年前, 當時大約係9X年尾至2000年

我以前有個男fd, 有一次係尖東撞到佢, 著到成身發姣色西裝, 我走去同佢打招呼, 之後佢同我講原來佢現在做鴨, 話好好搵, 一個月閒閒地十萬無問題, 如果[乙水]得掂D富婆, 一個月幾十萬都有可能, 我話我應該做唔掂, 自己嗰度又唔係特別勁, 佢同我講:做鴨唔一定係狗公配種咁不停做。 D富婆有時只係想人陪下佢[乙水]下佢, 同佢行下沙灘做下D情侶先做的on9嘢。 有時D富婆開心送隻表比你都四、五十萬一隻。 佢話做鴨又唔駛學歷, 佢同事做地盤, 賺職做鴨D富婆不知幾鐘意佢, 貪佢夠大隻夠MAN

不過佢同我講個入行條件係先比二十萬公司, 因為公司怕你做兩日又唔做, 得罪D客

另外我都有個女fd 以前做過夜總會小姐, 遲D有機會再同大家分享

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 16:30 發表 查看引用來源

所以我老婆同佢啲八婆fd 一傾開性,佢啲朋友全部已經生左,個個都話自己老公唔肯搞自己,我老婆仲唔識做,喺佢哋面前講我點樣屌佢,之後佢啲朋友返到屋企同佢自己嘅老公講(我同我老婆啲嘢),話你睇吓人哋老公屌自己老婆幾密,搞到平 ...
但我係調返轉,我好想屌我老婆,不過係我老婆唔想比我屌😆

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-17 15:56 發表 查看引用來源
嗰日係佢第一日開始做雞

可以用狗仔式+閉埋雙眼唔睇佢,但如果奶佢隻鮑就真係好難頂。
俾錢果個話事,隻鴨話想狗仔式就狗仔式合埋眼唔睇唔奶,轉頭去中介投訴佢!

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-17 16:33 發表 查看引用來源
咁正,可能佢老公都少屌佢!所以先搵你屌佢?😉
都唔係嘅

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-17 17:00 發表 查看引用來源

但我係調返轉,我好想屌我老婆,不過係我老婆唔想比我屌😆
你都好鍾意你老婆!😉

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-17 15:55 發表 查看引用來源

但我識得好多朋友,基本上個老婆生左之後,佢哋話一年搞唔到三次
唔係嘩…一星期都唔止三次啦😅😅

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-12-17 17:05 發表 查看引用來源
唔係嘩…一星期都唔止三次啦😅😅
我一個月平均20至25次啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆